Språkresor till Boston

Platsen för några av världens mest berömda akademiska institutioner, är Boston ett fantastiskt val för en språkresa utomlands som varande ett centrum för högkvalitativ undervisning – inklusive språkundervisning! Gör en språkkurs i Boston och upptäck vad denna stad på östkusten har att erbjuda! Boston är en nyckelstad i USA:s historia och du får tillfälle att utforska dess idylliska charm under en kurs i engelska där, med en portion amerikansk gästfrihet för att du ska känna dig verkligt välkommen.
 

Se vårt urval av skolor för Engelska - Boston

 • Lägg till i favoriter

  I en av världens mest kända lärdomsstäder, hittar du vår partnerskola alldeles bredvid Harvard...

  För närvarande finns 3 specialerbjudanden

  Från 4365 SEK
  493 USD för 1 vecka
 • Lägg till i favoriter

  Vår partnerskola ligger på Fisher College campus, mitt i hjärtat av centrala Boston och nära många...

  Från 4746 SEK
  536 USD för 1 vecka

Varför göra en språkresa till Boston?

 

Med månghundraårig universitetshistoria, är Boston känd för kvaliteten på undervisningen och den akademiska kulturen – för att inte nämna dess betydelse som en av de äldsta städerna i USA. Boston är den idealiska staden för att plugga engelska utomlands, som en mindre, välkomnande och vänlig stad, lätt att lära känna och den perfekta platsen att fördjupa dig i det lokala livet. Denna historiska stad får dig att känna dig hemma på en gång och dina färdigheter kommer snabbt att förbättras under din kurs i engelska i Boston då du pratar och praktiserar din engelska varje dag.


 

Vilken typ av kurs i engelska kan jag göra i Boston?

 

ESL erbjuder ett brett urval kurser på många platser i världen och Boston är ett populärt val för våra studenter eftersom det är en otroligt studentvänlig stad. Studenter reser från alla hörn för att läsa engelska här och du förenar dig med dem under dynamiska lektioner som uppmuntrar dig att tala och praktisera din engelska hela tiden. Det spelar ingen roll hur du vill studera engelska i Boston, vi har den idealiska kursen för dig med standard- intensiv- och halvintensiva kurser, kurser för professionell engelska och examensförberedande kurser … och detta är bara några exempel från vårt breda utbud!


 

Varför välja ESL för att studera engelska i Boston?

 

Studenter har valt oss för att hjälpa dem arrangera sin idealiska språkresa i över 20 år och vår erfarenhet inom området betyder att vi kan stödja och råda dig hela vägen med vår insiderkunskap. Vi väljer omsorgsfullt ut våra partnerskolor och håller en nära kontakt med dem, så att du kan vara säker på att få ut det bästa av din kurs i engelska i Boston. Vi erbjuder gratis, personaliserat stöd i varje steg och garanterar dig en minnesvärd och njutbar erfarenhet av din kurs i engelska utomlands.

Hitta en skola på kartan

Hitta den perfekta skolan

Tack vare vår Course Finder kan du ange dina önskemål och hitta den skola som passar dig bäst.

Jämför skolorna med vår Course Finder
Är du intresserad av denna stad?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.