Språkresor till Berkeley Kalifornien

Har du alltid önskat att få leva The California Dream? Plugga engelska i Berkeley så kan du bocka av det på din att-göra-lista och samtidigt utveckla dina språkkunskaper! Berkeley, alldeles utanför San Francisco, har något för var och en: äventyraren, kulturnörden, matälskaren, umgängesfantasten … vad du än gillar kan du få det i denna vidsynta kaliforniska stad!
 

Varför studera engelska i Berkeley?

Om du vill uppleva den kaliforniska livsstilen och amerikanskt vardagsliv, är Berkeley den ideala platsen. Som en liten stad utanför San Francisco ligger den tillräckligt nära för att utforska alla storstadens sevärdheter, samt dessutom komma nära inpå lokalbefolkningen och lära känna en ny sida av Kaliforniens solskenskust. Praktisera din engelska varenda dag när du tar dig runt i denna cykelvänliga stad, omgiven av nationalparker och den vackra San Francisco Bay. Du kommer att bli bortskämd av allt du kan göra på din språkresa till Berkeley!


 

Vilken typ av kurser i engelska i Berkeley kan jag göra?

Din kurs kan skräddarsys helt efter dig och de mål du satt upp. Du behöver bara besluta hur länge du vill plugga engelska i Berkeley och bestämma dig för den perfekta kursen som passar dina behov, vare sig det är en standard- halvintensiv- eller intensivkurs, för att bara nämna några av de kurstyper ESL:s partnerskolor erbjuder! Det spelar ingen roll vilken kurs du väljer, du kommer alltid att lära dig i en stödjande miljö med lektioner utformade för att hjälpa dig att uppnå dina mål och att njuta av din vistelse i Berkeley.


 

Varför välja ESL för en språkresa till Berkeley?

Språk är vår passion och vi har hjälpt studenter att ordna sin ideala språkresa utomlands sedan 1996. Vi vill hjälpa dig att nå din fulla potential i tillägg till att få en erfarenhet du aldrig kommer att glömma. Därför väljer vi omsorgsfullt ut våra partnerskolor och upprätthåller en nära relation till dem för att säkra att du ska få den bästa kvaliteten på din kurs i engelska i Berkeley. Vi ger dig också stöd hela vägen med gratis, personaliserad rådgivning av din egen språkreserådgivare före, under och efter din kurs. Är du färdig för att leva drömmen?

Läsa mer

Se vårt urval av skolor för Engelska - Berkeley Kalifornien

 • Lägg till i favoriter

  Om du bestämmer dig för en språkresa till Berkeley kommer du inte att bli besviken. Kaplan Berkeley...

  För närvarande finns 1 specialerbjudande

  Från 5493 SEK
  570 USD för 1 vecka
Hitta en skola på kartan

Hitta den perfekta skolan

Tack vare vår Course Finder kan du ange dina önskemål och hitta den skola som passar dig bäst.

Jämför skolorna med vår Course Finder
Är du intresserad av denna stad?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.