Språkresor till Sydney

Sydney är inte bara ett av ESL:s populäraste resmål för att lära sig engelska – det är ett av de populäraste resmålen i hela världen! Internationella studenter flockas hit från runt om på jorden för att studera engelska i Sydney och på goda grunder. Den har kallats en av städerna med högst livskvalitet på planeten och du kommer att känna dig välkommen i stadens kosmopolitiska, vänliga atmosfär. Upptäck en ny sida av världen ”down under” med ESL!
 

Se vårt urval av skolor för Engelska - Sydney

Varför göra en språkresa till Sydney?

 • Sydney är en av världens toppdestinationer för att plugga engelska, vilket betyder att det finns ett brett kursutbud att välja från.
 • Internationella studenter kommer från när och fjärran för att studera engelska i Sydney, så du kan praktisera din engelska i en verkligt global miljö och träffa nya människor på din kurs.
 • Sydney är en avslappnad, vänlig stad där det är lätt att ta sig runt, vilket betyder mindre stress och lättare att acklimatisera sig i studentlivet där.
 • Du kommer aldrig att lida brist på fantastiska platser att utforska i denna härliga stad, där Sydney Opera House bara är ett smakprov!
 

Vilken typ av kurs i engelska i Sydney kan jag göra?

 

Sydney är ett populärt val bland studenter på grund av sitt otroliga läge och mångkulturella känsla, men det är även ett fantastiskt val på grund av kvaliteten på kurserna i engelska där. Australien är möjligheternas land och ESL:s partnerskolor hjälper dig att uppnå dina mål i engelska, oberoende av vilka de är. Våra skolor erbjuder standardkurser, halvintensiva kurser och intensivkurser, förutom kurser i affärsengelska, förberedande examenskurser och dessutom möjligheten att arbeta och studera samtidigt genom yrkeskurserna. Vad du än vill göra under din språkresa till Sydney har vi det rätta kursalternativet för dig!

 

Din kurs i engelska i Sydney med ESL-kvalitet

 

Språk är vår passion på ESL och vi vill erbjuda dig en berikande erfarenhet som hjälper dig att nå dina mål, vilka de än är. Vi har över 20 års erfarenhet inom språkresesektorn och dunder den tiden har vi etablerat djupa kontakter och fått en expertkunskap som vi är stolta över att få dela med oss av till våra studenter. Vi vill ge dig stöd under hela din beslutsprocess och vi erbjuder kostnadsfri, personaliserad rådgivning om alla våra kurser genom din egna språkreserådgivare som lyssnar på dig och guidar dig. Upplev någonting nytt i år och gör en språkresa till Sydney med oss!

Hitta en skola på kartan

Hitta den perfekta skolan

Tack vare vår Course Finder kan du ange dina önskemål och hitta den skola som passar dig bäst.

Jämför skolorna med vår Course Finder
Är du intresserad av denna stad?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.