Kapstaden

På stranden vid en av världens vackraste havsvikar kan du betrakta hur solen ner i Atlanten. När du ser de perfekta vågorna och surfarna som gör sina sista svängar samtidigt som de första tonerna från någon kosmopolitisk fest börjar anas ... då är det ingen tvekan, du är i Kapstaden! 

Se vårt urval av skolor för Engelska - Kapstaden

 • Lägg till i favoriter

  Sydafrikas designhuvudstad - en unik miljö för att studera engelska! Kurscentret EC har skapat sig...

  Från 3849 SEK
  369 EUR för 1 vecka
Devil's Peak, Taffelberget och Lion's head ger staden en magnifik inramning där de verkar stiga upp ur vågorna, och en frodig grönska omger den moderna, livliga och mångkulturella staden ... En språkutbildning i Kapstaden i Afrika där två hav möts är verkligen något utöver det vanliga. Tänk att i gryningen vid ”Cape of Storms” och med sydostlig vind och sol i seglen gå ombord på ett stort fartyg som kommit någonstans långt ifrån Asien och Indiska oceanen. Om nu inte det går, hoppa in i en taxi och vandra upp för någon av de tre jättarna som reser sig 1 000 meter över staden och skåda ut över denna exceptionellt vackra plats. Kapstaden som vuxit fram under olika former av kolonisation och som har en turbulent historia, har nu blivit en spännande stad som döpt om sina gator och som, tack vare sin sympatiska invånare som tycker om att mötas och utbyta tankar, har börjat bygga en framtid för alla. Landet som kan skryta med "the big five", ett överdåd av blommor och ndebele-, zulu- och shangaanfolkens traditioner har verkligen en speciell gåva när det gäller att ta emot resenärer som är inställda på att få uppleva något äkta. Om du älskar Sydafrikas vackra orörda natur, landets vin med kraftfulla aromer, de salta havsbrisarna, kontakten med människorna som inte gör sig till eller stressar i onödan, improviserade fester ... då är din lycka gjord! Kapstadens invånare känner igen de som vet varför de kommit till staden och är en drömdestination för den som vill lära sig engelska på en annorlunda plats. Och på kvällen, efter att ha legat och latat dig på stranden, smaka då på något av regionens bästa årgångsviner tillsammans med dina vänner och låt dig vaggas av den sensuella musiken som hittar sin näring i landets traditioner och som har lika djupa rötter som de gigantiska afrikanska träden … att få uppleva detta är guld värt!
Hitta en skola på kartan

Hitta den perfekta skolan

Tack vare vår Course Finder kan du ange dina önskemål och hitta den skola som passar dig bäst.

Jämför skolorna med vår Course Finder

Andra städer i landet

Är du intresserad av denna stad?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.