Gozo

Gozo är den perfekta platsen för den som vill kombinera en effektiv språkutbildning med en idyllisk vistelse vid Medelhavet. Från Hondoq Bay till Dwejra över Ramla och Ta'Cencs klippor – Gozo har många dolda pärlor!

Se vårt urval av skolor för Engelska - Gozo

 • Lägg till i favoriter

  En trivsam skola som har som sitt främsta mål att erbjuda högkvalitativa kurser i engelska. Vår...

  Från 3992 SEK
  380 EUR för 1 vecka
Trots den ständiga strömmen av besökare som fallit för den maltesiska skärgårdens charm har Gozo lyckats bevara sin miljö från stora turistkomplex. Gozo bjuder besökaren på en väl avvägd vistelse där modern komfort blandas med traditionell charm. I landskapet som omger det höga citadellet Victoria hittar man lämningar som visar öns otroliga historia och alla civilisationer som sedan förhistorisk tid trampat dess marker. Medeltida städer, barockpalats och normandiska, stenålderstempel och exempel på fantastisk militärarkitektur … Fascinerande arkeologiska lämningar mitt i Ghawdex vackra landskap. Om man till detta lägger paradisiska stränder, klarblått hav, generös matlagning som inkorporerat det bästa av grannländernas kokkonst, och trivsamma tavernor där man gärna träffas bland vänner. Gozo bjuder på lyxen att ta sig tid. Calypsos charmiga och intima ö väntar på att få bjuda dig på en bit av paradiset under din språkvistelse där.
Hitta en skola på kartan

Hitta den perfekta skolan

Tack vare vår Course Finder kan du ange dina önskemål och hitta den skola som passar dig bäst.

Jämför skolorna med vår Course Finder
Är du intresserad av denna stad?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.