esl german course hero

Gratis tysktest

Testa dina tyskkunskaper med detta snabba onlinetest

Testa din tysknivå

Vill du veta din nivå i tyska? Då har vi det rätta testet för dig!
 
Vårt gratistest i tyska omfattar 40 flervalsfrågor från grammatik till ordförråd och är perfekt för studenter som vill förbättra sina kunskaper eller bara mätta sin nivå för att vara säkra på att anmäla sig till rätt tyskkurs utomlands.
 
Testet tar ca 20 minuter och du får resultatet direkt: en utvärdering av din nivå i tyska och en lista på svaren som du kan gå igenom. Du behöver inte lämna någon personlig information och du kan göra testet så många gånger du vill.
 
Vi hoppas du ska uppskatta vårt test i tyska online.
 
Lycka till! Viel Glück!

 

Varför bör du göra vårt tysktest online?

1

Välja rätt tyskkurs

Innan du bestämmer dig för att delta i en tyskkurs utomlands behöver du veta var du börjar och vilka dina styrkor och svagheter är. Detta gör att du kan välja en engelskkurs som fokuserar på dina specifika behov.

2

Sätta upp mål

Utan att ha gjort ett tysktest är det svårt att veta vilka mål som är uppnåeliga - när du väl vet nuvarande nivå har du en tydlig förståelse för vilka färdigheter du behöver förbättra för att nå en högre tysknivå.

3

Mäta dina framsteg

Om du har studerat tyska ett tag, kan vårt engelsktest visa framstegen så långt, och hur långt du kan nå under en språkresa utomlands. Genom att göra testet under och efter tyskkursen utomlands kan du även se hur långt du har nått.

Vill du göra det ultimate testet för dina kunskaper i tyska?

Pröva att använda din tyska i verkliga livet på ett av våra tyska resmål. Välj det bästa för dig från våra program nedan.

Kolla in våra tyska resmål

Specialerbjudanden
Hitta bästa erbjudandet för din språkkurs.
ESL promotions hero