ESL French France Bordeaux France langue

France Langue

Free quote
Gratis Prisoffert
Book now
Boka nu

France Langue

Vår språkskola France Langue i Bordeaux ligger mitt i Girondes huvudstad, i ett av de mest livfulla och eleganta kvarteren i staden. Kurscentret ligger i en historisk byggnad från 1800-talet. Det är en perfekt plats för att lära sig franska under optimala villkor. Här finns 10 ljusa och luftkonditionerade klassrum, en studiesal med datorer som är uppkopplade mot internet, Wi-Fi och ett uppehållsrum som vetter mot innerträdgården där du kan koppla av. Undervisningen sker i små grupper på tio till tolv personer. Skolan har en avslappnad och internationell atmosfär.

Vår partnerskola öppnade igen 29/6, 2020.
Vänligen notera, att på grund av säkerhetsskäl i enlighet med officiella rekommendationer och krav, kan anpassningar ske på vissa skolor gällande fakta och tjänster – som antal deltagare per grupp, scheman, tillträde till gemensamma utrymmen, liksom vissa aktiviteter – i förhållande till vad som beskrivs på vår webbplats. Vänligen kontakta oss för mer information.

Pluspunkter

 
France Langue
1 / 10
prev
next

Pluspunkter

  • Magnifik region, mellan stränder med fin sand och pinjeskogar
  • Skolan ligger mitt i stadens centrum
  • Kurser i kultur, gastronomi och vinprovning

Skolfakta

#
Skolstorlek:
#
Minimiålder:
17 år
#
Studenternas nationalitet:
Fler än 3 länder
#
Boende:

Ackrediteringar

IALC partner agency
esl ialc partner agency accreditation
FLE
esl fle accreditation
CSN
ESL accreditation CSN

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Värdfamilj

esl-host-family-accommodation

Familjerna är omsorgsfullt utvalda av vår partnerskola och de bor på cirka 25 minuters bussavstånd från kurscentret. Studenterna får ett eget rum med halvpension. Detta inkvarteringsalternativ är det perfekta sättet att lära känna den franska gästfriheten, låta sig översköljas av kulturen och praktisera språket i en autentisk miljö.

Lägenhetshotell Adagio Rodesse (från 18 år)

Residence - Adagio Rodesse - France Langue, Bordeaux Accommodation Gallery 1248 2

Belägna en kvart från skolan med spårvagn låter dig dessa studios (med privat badrum) för en person och delade lägenheter (1 – 4 personer med delat badrum) känna dig som hemma och leva i din egen takt. Varje studio och lägenhet har ett litet kök, en telefon, gratis Wi-Fi och städservice en gång i veckan. Lakan och handdukar tillhandahålls och det finns en betaltvättstuga. Du bor helt nära järnvägsstationen, floden och centrum, med alla sina restauranger, affärer och intressanta kulturutbud.

Residens Mer & Golf

ESL residential accommodation 3

Detta fantastiska residens erbjuder det bästa av både urban livsstil och natur: du kommer att bo i det nya eko-området Ginko, bara några meter från butiker och andra faciliteter - och sjön! Dessutom når du din skola på 30 minuter med kollektivtrafik.

OBS:

ESL shared appartment accommodation 2

Skolan kan föreslå andra boendealternativ för olika budgetar. [Kontakta oss](://578) för ytterligare upplysningar.

prev
LADDA FLER (1 more accommodation)
ESL Bordeaux language stay
Andra skolor i området
Bordeaux
ESL Inlingua La Rochelle France
La Rochelle
Inlingua
 
esl french france lyon alpadia lyon hero
Lyon
Alpadia Lyon
 
esl french france toulouse langue onze hero
Toulouse
Langue Onze