France Langue

Vår språkskola France Langue i Bordeaux ligger mitt i Girondes huvudstad, i ett av de mest livfulla och eleganta kvarteren i staden. Kurscentret ligger i en historisk byggnad från 1800-talet. Det är en perfekt plats för att lära sig franska under optimala villkor. Här finns 10 ljusa och luftkonditionerade klassrum, en studiesal med datorer som är uppkopplade mot internet, Wi-Fi och ett uppehållsrum som vetter mot innerträdgården där du kan koppla av. Undervisningen sker i små grupper på tio till tolv personer. Skolan har en avslappnad och internationell atmosfär.

Pluspunkter

 
France Langue
1 / 10

Pluspunkter

  • Magnifik region, mellan stränder med fin sand och pinjeskogar
  • Skolan ligger mitt i stadens centrum
  • Kurser i kultur, gastronomi och vinprovning

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Student fakta

Minimumålder:
år
Medelålder:
år
Gruppstorlek:

Ackrediteringar

IALC partner agency
esl ialc partner agency accreditation
FLE
esl fle accreditation
CSN
ESL accreditation CSN

Studenternas nationaliteter

      Schweiz
      Tyskland
      Spanien
      Storbritannien
      Japan
      Brasilien
      Nederländerna
      USA
      Italien
      Sydkorea
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Värdfamilj

ESL-host-family-accommodation-3

Familjerna är omsorgsfullt utvalda av vår partnerskola och de bor på cirka 25 minuters bussavstånd från kurscentret. Studenterna får ett eget rum med halvpension. Detta inkvarteringsalternativ är det perfekta sättet att lära känna den franska gästfriheten, låta sig översköljas av kulturen och praktisera språket i en autentisk miljö.

Vi rekommenderar att du kommer till värdfamiljen efter 18:00 på söndagen. Om du kommer innan måste du informera din värdfamilj minst en vecka före avresan. Vid ankomst före 14:00 debiteras en avgift för tidig ankomst.

Lägenhetshotell Adagio Rodesse (från 18 år)

Residence - Adagio Rodesse - France Langue, Bordeaux Accommodation Gallery 1248 2

Belägna en kvart från skolan med spårvagn låter dig dessa studios (med privat badrum) för en person och delade lägenheter (1 – 4 personer med delat badrum) känna dig som hemma och leva i din egen takt. Varje studio och lägenhet har ett litet kök, en telefon, gratis Wi-Fi och städservice en gång i veckan. Lakan och handdukar tillhandahålls och det finns en betaltvättstuga. Du bor helt nära järnvägsstationen, floden och centrum, med alla sina restauranger, affärer och intressanta kulturutbud.

Residens Mer & Golf

ESL Languages residence Mer & Golf France Langue Bordeaux

Detta fantastiska residens erbjuder det bästa av både urban livsstil och natur: du kommer att bo i det nya eko-området Ginko, bara några meter från butiker och andra faciliteter - och sjön! Dessutom når du din skola på 30 minuter med kollektivtrafik.

Du bor i en studio med dubbelsäng, eget badrum och kök. Sängkläder tillhandahålls men glöm inte att packa dina egna handdukar! Tvättmöjligheter finns i närheten av boendet mot en extra kostnad. Wi-Fi är gratis och kan användas i hela fastigheten.

OBS:

ESL hotel accommodation 1

Skolan kan föreslå andra boendealternativ för olika budgetar. Kontakta oss för ytterligare upplysningar.

Varför välja boende genom oss

ESL icon house
Garanterat boende

Att hitta rätt boende kan vara stressande. Därför garanterar vi att vi hittar det perfekta boendealternativet för dig innan du ens landat på ditt resmål.

ESL-solid-bus
Bekväm transport

Våra boenden är handplockade för att säkra att din resa till språkskolan ska vara så säker, pålitlig och smidig som möjligt.

ESL icon people in sheild
Tryggare och bekvämare

Alla våra boendealternativ är noggrant kontrollerade för att säkra att du ska veta exakt vad du får när du gör ditt val vid bokningen av ditt program.