Kaplan International

Kaplan International

Att studera engelska i centrum av San Francisco är en fantastisk möjlighet att personligen lära känna ett av världens mest berömda turistmål! Kaplan San Francisco hittar du i stadens centrum, en kort promenad från Union Square. Sexton klassrum, ett bibliotek och ett datorlabb upptar två etage, tillsammans med ett allrum – perfekt för att träffa dina kurskamrater efter lektionerna! So en av de mest mångkulturella städerna i USA, drar San Francisco till sig studenter från hela världen. Du får gott om tillfällen att praktisera din engelska med folk med olika bakgrund. Vår partnerskola erbjuder dynamiska undervisningsmetoder och stödjande personal som hjälper dig att nå dina mål under din språkresa till San Francisco.

Pluspunkter

 
Kaplan International
1 / 10
prev
next

Pluspunkter

  • Centralt läge i en mångkulturell och innovativ stad
  • Dynamiska undervisningsmetoder som hjälper dig att göra snabba framsteg
  • Omfattande socialt program med många tillfällen att resa och att utforska
  • Bred nationalitetsmix

Skolfakta

#
Skolstorlek:
M
#
Minimiålder:
16 år
#
Boende:

Ackrediteringar

ACCET
esl accet accreditation

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Värdfamilj

ESL host family adults accommodation

Vad kan vara bättre för att uppleva den amerikanska livsstilen än att bo i en värdfamilj under din språkresa till San Francisco? Du får tillfälle att öva din engelska när du avnjuter kvällsmålet med din värdfamilj, eftersom halvpension ingår, och att delta i familjelivet! Sängkläder och handdukar tillhandahålls, liksom tvättservice en gång i veckan. Alla värdfamiljer bor 45 – 60 minuter från skolan och på första kursdagen hjälper dig din värdfamilj att planera resvägen. Njut av din vistelse i USA med en personlig touche!

Studentresidens San Francisco (från 18 år)

På bara tio minuters promenad från Kaplan San Francisco ligger dessa bekväma residens mitt i San Franciscos centrum, med många berömda landmärken i närheten att utforska under din fritid. Det finns enkel- och tvåbäddsrum (båda med privat badrum), utrustade med TV, skrivbord, förvaringsutrymme, sängkläder och handdukar. Det fullt utrustade köket delas med andra studenter på residenset, så det finns gott om möjligheter att träffa nya människor i de gemensamma utrymmena. Rummen städas en gång i veckan och du har tillgång till betaltvättstuga.

prev
LADDA FLER (1 more accommodation)