EC

EC-skolan i San Diego ligger i det underbara "La Jolla"-distriktet, på det fashionabla Prospect Street, där man möts av arkitektur som är en blandning av spansk klassicism och excentrisk modernism. Skolans ypperliga läge gör det lätt för studenterna att hitta de många restauranger, caféer, barer och affärer som finns i närheten, och ger en oslagbar utsikt över Stilla Havet. Skolbyggnaden har 8 moderna och ljusa klassrum med modern utrustning, och många dataterminaler där studenter har fri tillgång till internet. Under pauserna och efter lektionerna kan du umgås och koppla av med dina nya vänner i de gemensamma utrymmena.

Pluspunkter

Watch Language school EC, San Diego on YouTube.
 
EC
Watch Language school EC, San Diego on YouTube.
1 / 10
prev
next

Pluspunkter

  • Perfekt läge i ett underbart område nära havet
  • Modern och välkomnande skola
  • Max. 15 deltagare per grupp
  • Skolan är specialiserad på förberedande kurser för officiella Cambridgeexamina

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Student fakta

Minimumålder:
år
Medelålder:
år
Gruppstorlek:

Ackrediteringar

ACCET
esl accet accreditation

Studenternas nationaliteter

      Saudiarabien
      Brasilien
      Japan
      Schweiz
      Sydkorea
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Värdfamilj

ESL-host-family-accommodation-1

Upptäck den amerikanska livsstilen genom att bo hos en värdfamilj i San Diego. Det är ett utmärkt komplement till undervisningen där du får rikligt med tillfällen att tala engelska utanför klassrummet. Du bor i eget rum, och du har även möjlighet att dela rum om du reser tillsammans med en vän. Du kan välja mellan att ha endast frukost eller att ha halvpension. Värdfamiljerna, noggrant utvalda av EC, bor på cirka 60 minuters bussavstånd från skolan.

OBS: Det är obligatoriskt för studenter under 18 år att boka boende i värdfamilj och att visa upp ett intyg med föräldrars (vårdnadshavares) godkännande.

Studentbostad Standard Diamond Street (från 18 år)

ESL Languages Standard Diamond Street student house EC San Diego

Detta residens ligger i närheten av Pacific Beach: med kilometervis av idyllisk strandlinje och en livlig, färgglad atmosfär. Denna plats är perfekt för studenter som vill uppleva Kaliforniens livsstil, bara en 35-minuters bussresa från skolan. Huset har fyra tvåbäddsrum - vart och ett med en garderob och sängbord. Det finns också två delade badrum och ett öppet kök/lounge. Varje rum har Wi-Fi och sängkläder tillhandahålls och byts. Du tar med dig dina egna handdukar, har självhushåll och ansvarar för att hålla ditt personliga utrymme rent. Residenset städar de gemensamma ytorna varannan vecka. En tvättmaskin och torktumlare är tillgängliga för studenterna att använda fritt. Efter lektionerna kan du koppla av och umgås på de två privata uteplatserna med en grill, bord och stolar.

Aparthotel Comfort Bay Pointe (från 18 år)

ESL residential accommodation 2

Spännande nattliv, kristallklart vatten och en livlig studentkultur - Pacific Beach har allt och detta boende blir din bas för att utforska den från komforten i en lägenhet i resortstil. Bostaden ligger bara 40 - 45 minuter från din skola och har lägenheter med två tvåbäddsrum eller enkelrum - vart och ett med privat badrum -  kök, balkong och AC. Studenterna förses med sängkläder, som kan tvättas mot en avgift i tvättmaskiner på plats. Man tar med sina egna handdukar. De gemensamma delarna av boendet städas regelbundet och en städtjänst erbjuds för ditt rum och badrum varje månad. Du kommer att kunna njuta av din nya sociala miljö i de många delade faciliteterna som erbjuds, inklusive en olympisk pool, två spa, ett gym och spelplaner för basket och tennis.

prev
LADDA FLER (1 more accommodation)