EC

EC-skolan i San Diego ligger i det underbara "La Jolla"-distriktet, på det fashionabla Prospect Street, där man möts av arkitektur som är en blandning av spansk klassicism och excentrisk modernism. Skolans ypperliga läge gör det lätt för studenterna att hitta de många restauranger, caféer, barer och affärer som finns i närheten, och ger en oslagbar utsikt över Stilla Havet. Skolbyggnaden har 8 moderna och ljusa klassrum med modern utrustning, och många dataterminaler där studenter har fri tillgång till internet. Under pauserna och efter lektionerna kan du umgås och koppla av med dina nya vänner i de gemensamma utrymmena.

Pluspunkter

Watch Language school EC, San Diego on YouTube.
 
EC
Watch Language school EC, San Diego on YouTube.
1 / 10

Pluspunkter

  • Perfekt läge i ett underbart område nära havet
  • Modern och välkomnande skola
  • Max. 15 deltagare per grupp
  • Skolan är specialiserad på förberedande kurser för officiella Cambridgeexamina

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Student fakta

Minimumålder:
år
Medelålder:
år
Gruppstorlek:

Ackrediteringar

ACCET
esl accet accreditation

Studenternas nationaliteter

      Saudiarabien
      Brasilien
      Japan
      Schweiz
      Sydkorea
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Värdfamilj

ESL-host-family-accommodation-1

Upptäck den amerikanska livsstilen genom att bo hos en värdfamilj i San Diego. Det är ett utmärkt komplement till undervisningen där du får rikligt med tillfällen att tala engelska utanför klassrummet. Du bor i eget rum, och du har även möjlighet att dela rum om du reser tillsammans med en vän. Du kan välja mellan att ha endast frukost eller att ha halvpension. Värdfamiljerna, noggrant utvalda av EC, bor på cirka 60 minuters bussavstånd från skolan.

OBS: Det är obligatoriskt för studenter under 18 år att boka boende i värdfamilj och att visa upp ett intyg med föräldrars (vårdnadshavares) godkännande.

Delade lägenheter Costa Verde (från 18 år, minimum 4 veckor)

ESL-shared-appartment-accommodation-2

Njut av Kaliforniens sol och träffa nya vänner på detta unika studentboende, som erbjuder både enkelrum och delade rum, inklusive enkel- och tvåbäddsalternativ, med valet delat eller eget badrum. Varje sovrum är utrustat med ändamålsenliga möbler, inklusive en säng, sängbord, lampa och garderob. Dessutom ingår sängkläder och handdukar. Residenset har lägenheter som rymmer 1 till 2 studenter, var och en med ett fullt utrustat kök för självhushåll. Du åtnjuter av bekvämligheter som gratis Wi-Fi, tillgång till tvättmöjligheter med tvättmaskiner och torktumlare utan extra kostnad och en städservice som ingår. Håll dig aktiv och umgås i de gemensamma utrymmena, inklusive en grillplats, fitnesscenter, spelrum, utomhuspool och mer. Med enkel resväg till skolan, bara en 35 - 40 minuters bussresa bort, erbjuder vårt boende den perfekta blandningen av komfort, bekvämlighet och gemenskap för din vistelse i San Diego!

Varför välja boende genom oss

ESL icon house
Garanterat boende

Att hitta rätt boende kan vara stressande. Därför garanterar vi att vi hittar det perfekta boendealternativet för dig innan du ens landat på ditt resmål.

ESL-solid-bus
Bekväm transport

Våra boenden är handplockade för att säkra att din resa till språkskolan ska vara så säker, pålitlig och smidig som möjligt.

ESL icon people in sheild
Tryggare och bekvämare

Alla våra boendealternativ är noggrant kontrollerade för att säkra att du ska veta exakt vad du får när du gör ditt val vid bokningen av ditt program.