Kings

Vår partnerskola ligger centralt, omgiven av restauranger och barer. Skolan består av två mysiga och modern byggnad med gott om plats utomhus för avkoppling. Klassrummen är ljusa och rymliga och många har interaktiva whiteboards. Det finns ett allrum för studenterna med TV och video, liksom kök och matplats utomhus. Högkvalitativ undervisning, uppbackad av Kings mångåriga erfarenhet, stöds av moderna läromedel, inklusive språklabb, fritt Wi-Fi överallt och en Apple Mac redigeringsdator, som flitigt används av studenterna på den mycket populära kursen English PLUS Film.

Pluspunkter

Watch Language School Kings, Los Angeles on YouTube.
 
Kings
Watch Language School Kings, Los Angeles on YouTube.
1 / 10
prev
next

Pluspunkter

  • mytomspunnen stad på USA:s västkust.
  • välrenommerad skola som ingår i Kings-gruppen, garanterat erfaren och seriös
  • temakurser «Film studies & Filmmaking»
  • fantastiskt residens mitt i L.A.
  • Enastående förhållande kvalitet/pris från 24 veckors kurs

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Student fakta

Minimumålder:
år
Medelålder:
år
Gruppstorlek:

Ackrediteringar

ACCET
esl accet accreditation
CSN
ESL accreditation CSN
BILDUNGSURLAUB
ESL Bildungsurlaub accreditation

Studenternas nationaliteter

      Taiwan
      Japan
      Frankrike
      Brasilien
      Sydkorea
      Italien
      Thailand
      Tyskland
      Spanien
      Turkiet
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Värdfamilj (minimum 4 veckor)

ESL-host-family-accommodation-3

Passa på att bekanta dig med “The American Way of Life” medan du är i Los Angeles. De flesta av våra noggrant utvalda värdfamiljer bor i några av de bästa bostadsområdena i Los Angeles, vanligtvis cirka 60 minuter från skolan med lokala transportmedel. Du bor i eget rum, äter frukost och middag med familjen, och delar de gemensamma utrymmena med de övriga familjemedlemmarna. Varje vecka har du tillgång till tvättmöjligheter. Gratis internet garanteras utanför högsäsongen.

Residens Cassil Campus (från 16 år)

Residence - Cassil on-campus residence - ADU Accommodation Gallery 890 2

Inne på Kings campusområde i Los Angeles, bara några steg från klassrummen och en tunnelbanestation, bor du i tvåbäddsrum på ett både bekvämt och praktiskt residens! Du har ett skrivbord på rummet och delar badrum, ett välutrustat kök, matsalshörna och det rymliga allrummet med de andra boende. Lakan och handdukar tillhandahålls. För din bekvämlighet är byggnaden luftkonditionerad, internet via Wi-Fi är gratis och det finns en tvättstuga att disponera. Detta residens passar de internationella studenter som vill vara oberoende och bo nära skolan i hjärtat av Hollywood.

Residens McCadden Place

ESL Languages residence McCadden Kings Los Angeles

För studenter som vill spendera tid i centrum av Hollywood, nära sina studiekamrater och bara fem minuters promenad från klassrummen - är detta residens det perfekta alternativet. Du erbjuds tvåbäddsrum i studiostil, alla med Wi-Fi, ett badrum, skrivbord, stol, förvaringsutrymme och pentry. Du får sängkläder och handdukar, som du kan tvätta mot en avgift på plats. Detta residens kommer att utveckla studenternas självständighet eftersom de kommer att ansvara för att hålla sina rum rena och ha självhushåll. På residenset bor uteslutande studenter från Kings Los Angeles - mellan lektionerna, kan du umgås och njuta av Kaliforniens sol på den gemensamma uteplatsen.

prev
LADDA FLER (1 more accommodation)