Kings

Vår partnerskola ligger centralt nära Sunset Boulevard. Skolan består av en ljus och modern byggnad med mycket utomhusplats för avkoppling. Klassrummen är ljusa och rymliga och många har interaktiva whiteboards. Det finns ett allrum för studenterna med TV och video, liksom en nyrenoverad cafeteria. Högkvalitativ undervisning, uppbackad av Kings mångåriga erfarenhet, stöds av moderna läromedel, inklusive språklabb, fritt Wi-Fi överallt och en Apple Mac redigeringsdator, som flitigt används av studenterna på den mycket populära kursen English PLUS Film. Det finns ytterligare toppmoderna klassrum i en nyligen renoverad byggnad, på två minuters promenad från skolan.

Pluspunkter

Watch Language School Kings, Los Angeles on YouTube.
 
Kings
Watch Language School Kings, Los Angeles on YouTube.
1 / 10
prev
next

Pluspunkter

  • mytomspunnen stad på USA:s västkust.
  • välrenommerad skola som ingår i Kings-gruppen, garanterat erfaren och seriös
  • temakurser «Film studies & Filmmaking»
  • fantastiskt residens mitt i L.A.
  • Enastående förhållande kvalitet/pris från 24 veckors kurs

Skolfakta

#
Skolstorlek:
L
#
Examina:
Cambridge (B2 First)
Cambridge (C1 Advanced)
TOEFL
#
Minimiålder:
16 år
#
Studenternas nationalitet:
Fler än 3 länder
#
Boende:

Ackrediteringar

ACCET
esl accet accreditation
CSN
ESL accreditation CSN
BILDUNGSURLAUB
ESL Bildungsurlaub accreditation

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Värdfamilj

ESL-host-family-accommodation-3

Passa på att bekanta dig med “The American Way of Life” medan du är i Los Angeles. De flesta av våra noggrant utvalda värdfamiljer bor i några av de bästa bostadsområdena i Los Angeles, vanligtvis cirka 60 minuter från skolan med lokala transportmedel. Du bor i eget rum (eller i tvåbäddsrum, endast under sommaren, att dela med en vän eller med en annan internationell student), äter frukost och middag med familjen, och delar de gemensamma utrymmena med de övriga familjemedlemmarna. Varje vecka har du tillgång till tvättmöjligheter. Gratis internet garanteras utanför högsäsongen.

Residens Cassil Campus (från 16 år)

Residence - Cassil on-campus residence - ADU Accommodation Gallery 890 2

Inne på Kings campusområde i Los Angeles, bara några steg från klassrummen och en tunnelbanestation, bor du i tvåbäddsrum på ett både bekvämt och praktiskt residens! Du har ett skrivbord på rummet och delar badrum, ett välutrustat kök, matsalshörna och det rymliga allrummet med de andra boende. Lakan och handdukar tillhandahålls. För din bekvämlighet är byggnaden luftkonditionerad, internet via Wi-Fi är gratis och det finns en tvättstuga att disponera. Detta residens passar de internationella studenter som vill vara oberoende och bo nära skolan i hjärtat av Hollywood.

Residens Emerson (från 18 år, 26.06-06.08.2022)

ESL-residential-accommodation-2

Om du bor på detta eleganta residens i hjärtat av Hollywood, har du promenadavstånd till alla större attraktioner och 20 minuters promenad till skolan. Varje lägenhet består av enkelrum ( tvåbäddsrum på begäran) med delat badrum och gemensamt kök. Sängkläder och handdukar tillhandahålls, det finns tvättmöjligheter på plats och Wi-Fi är gratis. Residenset har en trevlig utomhusplats för måltider, ett gym- och yogarum, samt två restauranger – och det är övervakat dygnet runt! Detta residens kan också bokas med halvpension, med frukost och middag inkluderat sju dagar i veckan på ett närbeläget restaurangkafé.

prev
LADDA FLER (1 more accommodation)
ESL Los Angeles language stay
Andra skolor i området
Los Angeles
esl-english-usa-los-angeles-kaplan-international-westwood-hero
Los Angeles
Kaplan International - Westwood
 
esl-english-usa-san-francisco-kaplan-international-berkeley-san-francisco-hero
San Francisco
Kaplan International - Berkeley (San Francisco)
 
kaplan santa barbara school campus english learning
Santa Barbara
Kaplan International