Kings

Vår partnerskola ligger centralt nära Sunset Boulevard. Skolan består av en ljus och modern byggnad med mycket utomhusplats för avkoppling. Klassrummen är ljusa och rymliga och många har interaktiva whiteboards. Det finns ett allrum för studenterna med TV och video, liksom en nyrenoverad cafeteria. Högkvalitativ undervisning, uppbackad av Kings mångåriga erfarenhet, stöds av moderna läromedel, inklusive språklabb, fritt Wi-Fi överallt och en Apple Mac redigeringsdator, som flitigt används av studenterna på den mycket populära kursen English PLUS Film. Det finns ytterligare toppmoderna klassrum i en nyligen renoverad byggnad, på två minuters promenad från skolan.

Pluspunkter

Watch Language School Kings, Los Angeles on YouTube.
 
Kings
Watch Language School Kings, Los Angeles on YouTube.
1 / 10
prev
next

Pluspunkter

  • mytomspunnen stad på USA:s västkust.
  • välrenommerad skola som ingår i Kings-gruppen, garanterat erfaren och seriös
  • temakurser «Film studies & Filmmaking»
  • fantastiskt residens mitt i L.A.
  • Enastående förhållande kvalitet/pris från 24 veckors kurs

Skolfakta

#
Skolstorlek:
#
Examina:
#
Minimumålder:
#
Boende:

Ackrediteringar

ACCET
esl accet accreditation
CSN
ESL accreditation CSN
BILDUNGSURLAUB
ESL Bildungsurlaub accreditation

Studenternas nationaliteter

      Taiwan
      Japan
      Frankrike
      Brasilien
      Sydkorea
      Italien
      Thailand
      Tyskland
      Spanien
      Turkiet
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Värdfamilj

ESL-host-family-accommodation-3

Passa på att bekanta dig med “The American Way of Life” medan du är i Los Angeles. De flesta av våra noggrant utvalda värdfamiljer bor i några av de bästa bostadsområdena i Los Angeles, vanligtvis cirka 60 minuter från skolan med lokala transportmedel. Du bor i eget rum (eller i tvåbäddsrum, endast under sommaren, att dela med en vän eller med en annan internationell student), äter frukost och middag med familjen, och delar de gemensamma utrymmena med de övriga familjemedlemmarna. Varje vecka har du tillgång till tvättmöjligheter. Gratis internet garanteras utanför högsäsongen.

Residens Cassil Campus (från 16 år)

Residence - Cassil on-campus residence - ADU Accommodation Gallery 890 2

Inne på Kings campusområde i Los Angeles, bara några steg från klassrummen och en tunnelbanestation, bor du i tvåbäddsrum på ett både bekvämt och praktiskt residens! Du har ett skrivbord på rummet och delar badrum, ett välutrustat kök, matsalshörna och det rymliga allrummet med de andra boende. Lakan och handdukar tillhandahålls. För din bekvämlighet är byggnaden luftkonditionerad, internet via Wi-Fi är gratis och det finns en tvättstuga att disponera. Detta residens passar de internationella studenter som vill vara oberoende och bo nära skolan i hjärtat av Hollywood.

Residens Emerson (från 18 år, 26.06-06.08.2022)

ESL residential accommodation 3

Om du bor på detta eleganta residens i hjärtat av Hollywood, har du promenadavstånd till alla större attraktioner och 20 minuters promenad till skolan. Varje lägenhet består av enkelrum ( tvåbäddsrum på begäran) med delat badrum och gemensamt kök. Sängkläder och handdukar tillhandahålls, det finns tvättmöjligheter på plats och Wi-Fi är gratis. Residenset har en trevlig utomhusplats för måltider, ett gym- och yogarum, samt två restauranger – och det är övervakat dygnet runt! Detta residens kan också bokas med halvpension, med frukost och middag inkluderat sju dagar i veckan på ett närbeläget restaurangkafé.

Residens McCadden Place

ESL Languages residence McCadden Kings Los Angeles

För studenter som vill spendera tid i centrum av Hollywood, nära sina studiekamrater och bara fem minuters promenad från klassrummen - är detta residens det perfekta alternativet. Du väljer mellan rum i studiostil för en eller två personer, alla med Wi-Fi, ett badrum, skrivbord, stol, förvaringsutrymme och pentry. Du får sängkläder och handdukar, som du kan tvätta mot en avgift på plats. Detta residens kommer att utveckla studenternas självständighet eftersom de kommer att ansvara för att hålla sina rum rena och ha självhushåll. På residenset bor uteslutande studenter från Kings Los Angeles - mellan lektionerna, kan du umgås och njuta av Kaliforniens sol på den gemensamma uteplatsen.

prev
LADDA FLER (1 more accommodation)
ESL Los Angeles language stay
Andra skolor i området
Los Angeles
ESL English USA Los Angeles Kaplan International Westwood hero
Los Angeles
Kaplan International - Westwood
 
ESL Languages USA San Francisco Kaplan International hero
San Francisco
Kaplan International - Berkeley (San Francisco)
 
ESL English USA Santa Barbara Kaplan International hero
Santa Barbara
Kaplan International