Kings

Vår partnerskola ligger centralt, omgiven av restauranger och barer. Skolan består av två mysiga och modern byggnad med gott om plats utomhus för avkoppling. Klassrummen är ljusa och rymliga och många har interaktiva whiteboards. Det finns ett allrum för studenterna med TV och video, liksom kök och matplats utomhus. Högkvalitativ undervisning, uppbackad av Kings mångåriga erfarenhet, stöds av moderna läromedel, inklusive språklabb, fritt Wi-Fi överallt och en Apple Mac redigeringsdator, som flitigt används av studenterna på den mycket populära kursen English PLUS Film.

Pluspunkter

Watch Language School Kings, Los Angeles on YouTube.
 
Kings
Watch Language School Kings, Los Angeles on YouTube.
1 / 10

Pluspunkter

  • mytomspunnen stad på USA:s västkust.
  • välrenommerad skola som ingår i Kings-gruppen, garanterat erfaren och seriös
  • temakurser «Film studies & Filmmaking»
  • fantastiskt residens mitt i L.A.
  • Enastående förhållande kvalitet/pris från 24 veckors kurs

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Student fakta

Minimumålder:
år
Medelålder:
år
Gruppstorlek:

Ackrediteringar

ACCET
esl accet accreditation
CSN
CSN logo accreditation
BILDUNGSURLAUB
ESL Bildungsurlaub accreditation

Studenternas nationaliteter

      Japan
      Brasilien
      Taiwan
      Sydkorea
      Tyskland
      Italien
      Turkiet
      Schweiz
      Frankrike
      Colombia
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Värdfamilj (minimum 4 veckor)

ESL-host-family-accommodation-3

Passa på att bekanta dig med “The American Way of Life” medan du är i Los Angeles. De flesta av våra noggrant utvalda värdfamiljer bor i några av de bästa bostadsområdena i Los Angeles, vanligtvis cirka 60 minuter från skolan med lokala transportmedel. Du bor i eget rum, äter frukost och middag med familjen, och delar de gemensamma utrymmena med de övriga familjemedlemmarna. Varje vecka har du tillgång till tvättmöjligheter. Gratis internet garanteras utanför högsäsongen.

Residens Cassil Campus

Residence - Cassil on-campus residence - ADU Accommodation Gallery 890 2

Inne på Kings campusområde i Los Angeles, bara några steg från klassrummen och en tunnelbanestation, bor du i tvåbäddsrum på ett både bekvämt och praktiskt residens! Du har ett skrivbord på rummet och delar badrum, ett välutrustat kök, matsalshörna och det rymliga allrummet med de andra boende. Lakan och handdukar tillhandahålls. För din bekvämlighet är byggnaden luftkonditionerad, internet via Wi-Fi är gratis och det finns en tvättstuga att disponera. Detta residens passar de internationella studenter som vill vara oberoende och bo nära skolan i hjärtat av Hollywood.

Residens McCadden Place

ESL Languages residence McCadden Kings Los Angeles

För studenter som vill spendera tid i centrum av Hollywood, nära sina studiekamrater och bara fem minuters promenad från klassrummen - är detta residens det perfekta alternativet. Du erbjuds tvåbäddsrum i studiostil, alla med Wi-Fi, ett badrum, skrivbord, stol, förvaringsutrymme och pentry. Du får sängkläder och handdukar, som du kan tvätta mot en avgift på plats. Detta residens kommer att utveckla studenternas självständighet eftersom de kommer att ansvara för att hålla sina rum rena och ha självhushåll. På residenset bor uteslutande studenter från Kings Los Angeles - mellan lektionerna, kan du umgås och njuta av Kaliforniens sol på den gemensamma uteplatsen.

Varför välja boende genom oss

ESL icon house
Garanterat boende

Att hitta rätt boende kan vara stressande. Därför garanterar vi att vi hittar det perfekta boendealternativet för dig innan du ens landat på ditt resmål.

ESL-solid-bus
Bekväm transport

Våra boenden är handplockade för att säkra att din resa till språkskolan ska vara så säker, pålitlig och smidig som möjligt.

ESL icon people in sheild
Tryggare och bekvämare

Alla våra boendealternativ är noggrant kontrollerade för att säkra att du ska veta exakt vad du får när du gör ditt val vid bokningen av ditt program.