ESL Languages English Toronto Summer programme 12 17 hero

Toronto Summer programme (12-17)

Toronto Summer programme (12-17)

(07.07 - 04.08.2024)

Du som letar efter en autentisk kanadensisk studentupplevelse kommer att hitta den på denna skola, som ligger på ett enormt, modernt universitetscampus, bara 30 minuters resa med kollektivtrafik från centrum av Toronto. Campus består av stora idrottsplaner, inomhuspool och gymnastiksal, samt massor av fullt utrustade klassrum, som rymmer grupper på upp till 18 studenter av olika nationaliteter. Efter lektionerna organiserar skolan massor av aktiviteter så att du ska njuta av din tid i Toronto, inklusive utomhussporter, kulturella och sociala evenemang där deltagarna får lära känna varandra.

Pluspunkter

 
Toronto Summer programme (12-17)
1 / 10

Pluspunkter

  • Ett modernt campus med utmärkta reseförbindelser med resten av Toronto
  • Många roliga aktiviteter som kombinerar nöje med språkundervisning
  • Underbar grönskande stad med vänlig befolkning

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Student fakta

Minimumålder:
år
Medelålder:
år
Gruppstorlek:

Ackrediteringar

Languages Canada
esl languages canada accreditation

Studenternas nationaliteter

      Kina
      Mexico
      Italien
      Ryssland
      Spanien
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Residens

esl residence juniors

På detta boende får studenterna att uppleva riktigt studentliv, eftersom de kommer att bo på sitt eget campus, med ständig tillsyn under hela sin vistelse. De kommer att placeras i antingen enkelrum eller tvåbäddsrum med Wi-Fi, en garderob, skrivbord, stol och tillgång till ett delat badrum. Studenterna förses med sängkläder som byts varje vecka - tvättmöjligheter finns också tillgängliga mot en extra kostnad. I cafeteria på plats serveras studenterna alla sina måltider. Residenset inkluderar ett gym, idrottsplaner, en inomhuspool och ett flertal gemensamma områden.

Varför välja boende genom oss

ESL icon house
Garanterat boende

Att hitta rätt boende kan vara stressande. Därför garanterar vi att vi hittar det perfekta boendealternativet för dig innan du ens landat på ditt resmål.

ESL-solid-bus
Bekväm transport

Våra boenden är handplockade för att säkra att din resa till språkskolan ska vara så säker, pålitlig och smidig som möjligt.

ESL icon people in sheild
Tryggare och bekvämare

Alla våra boendealternativ är noggrant kontrollerade för att säkra att du ska veta exakt vad du får när du gör ditt val vid bokningen av ditt program.