esl language learning english limerick ireland

Limerick Language Centre

Limerick Language Centre

Skolans campus erbjuder ett livligt och trevligt läge i centrum av staden, precis intill en härlig grön park, Limerick Gallery of Art, och en fem minuters promenad från tåg- och busstationen. Skolan ligger i en historisk, georgiansk fastighet, som återspeglar Limericks historiska atmosfären. Byggnaden är fyra våningar hög och inte rullstolsanpassad. Den inkluderar en studentlounge med WI-FI, ett pentry för att värma mat och göra varma drycker, samt åtta klassrum. Varje klassrum rymmer max. 15 elever och är utrustat med en traditionell whiteboardtavla. Sammantaget erbjuder denna skola ett underbart läge för att utforska den förtrollande staden Limerick.

Pluspunkter

 
Limerick Language Centre
1 / 10

Pluspunkter

  • Centralt läge i ett grönt område, omgivet av restauranger, kaféer och allmänna kommunikationer
  • Skolan ligger i en vacker historisk byggnad, som återspeglar stadens historiska betydelse
  • Ett mångsidigt socialt program som hjälper dig att träffa andra studenter och lära dig mer om irländsk kultur

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Student fakta

Minimumålder:
år
Medelålder:
år
Gruppstorlek:

Ackrediteringar

MEI Marketing English in Ireland
esl mei accreditation

Studenternas nationaliteter

      Brasilien
      Spanien
      Chile
      Frankrike
      Japan
      Kina
      Mexico
      Saudiarabien
      Italien
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Värdfamilj (från 18 år)

ESL-host-family-accommodation-3

Att bo hos en värdfamilj är det bästa sättet att fördjupa dig i engelska eftersom du kommer att behöva använda dina språkkunskaper dagligen - både i och utanför klassrummet. Det erbjuds delat rum med gratis WI-FI och antingen ett skrivbord eller tillgång till ett lugnt område någon annanstans i huset för att studera. Det finns gratis möjligheter att tvätta. Sängkläder och handdukar byts varje vecka. Du får städat varje vecka och erbjuds en fräsch måltid till frukost och middag varje dag. Familjerna bor på högst 30 minuters gångavstånd från skolan och är noggrant utvalda för att säkerställa högsta standard. Sammantaget ger detta alternativ ett fördjupande och vänligt boendealternativ under din vistelse i Limerick.

Studentresidens (från 18 år)

ESL-shared-appartment-accommodation-4

Detta boende är specialbyggt för att studenterna ska få en trevlig och social vistelse i Limerick i lägenheter för fyra till fem studenter, med bara 20 minuters promenad till skolan. Du kan välja mellan antingen ett enkelrum med eget badrum eller ett rum som delas med två till fyra andra studenter och ett gemensamt badrum. Varje rum har ett skrivbord och förvaringsutrymme. Varje lägenhet har WI-FI, ett vardagsrum för umgänge och ett fullt utrustat kök för självhushåll. Sängkläder tillhandahålls, men du tar med dig egna handdukar. Det finns möjlighet till tvätt mot avgift i närheten. Du förväntas städa ditt personliga utrymme, men det finns också en veckostädning för de gemensamma utrymmena.

Varför välja boende genom oss

ESL icon house
Garanterat boende

Att hitta rätt boende kan vara stressande. Därför garanterar vi att vi hittar det perfekta boendealternativet för dig innan du ens landat på ditt resmål.

ESL-solid-bus
Bekväm transport

Våra boenden är handplockade för att säkra att din resa till språkskolan ska vara så säker, pålitlig och smidig som möjligt.

ESL icon people in sheild
Tryggare och bekvämare

Alla våra boendealternativ är noggrant kontrollerade för att säkra att du ska veta exakt vad du får när du gör ditt val vid bokningen av ditt program.