Sunshine Coast Campus 13 17 hero ESL language learning

Sunshine Coast Campus (13-17)

Sunshine Coast Campus (13-17)

Omgivet av bländande stränder och livliga köpcentra har skolan ett förtrollande läge utanför allfarvägen i staden Maroochydore. Campus ligger i en modern byggnad med åtta klassrum för upp till elva kursdeltagare. Varje klassrum har Wi-Fi, luftkonditionering och en smart TV - datorer finns också i flera rum. Mellan lektionerna kan eleverna umgås med sina nya vänner i studentloungen, laga mat i det gemensamma köket, eller njuta av den härliga havsutsikten från balkongerna. Skolan erbjuder flera tjänster för att hjälpa eleverna, inklusive studentstödsrådgivare och eftermiddagsaktiviteter på vardagar i området.

Pluspunkter

 
Sunshine Coast Campus (13-17)
1 / 10
prev
next

Pluspunkter

  • Mångårig erfarenhet av att undervisa och ta hand om juniorstudenter
  • Säkert och vackert strandläge
  • Bred nationalitetsmix i hela skolan

Skolfakta

#
Skolstorlek:
#
Examina:
#
Minimumålder:
#
Boende:

Studenternas nationaliteter

      Japan
      Tyskland
      Frankrike
      Schweiz
      Taiwan
      Ryssland
      Laos
      Spanien
      Italien
      Nederländerna
      Nya Kaledonien

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Värdfamilj

esl host family juniors 2

Deltagarna i detta Teen Activity Program bor i värdfamilj. Dessa australienska familjer utväljs noggrant av skolan för att garantera elevernas ett komfortabelt boende. I familjen övar du din engelska hela dagarna. Du bor i eget rum och har helpension (frukost, picknicpaket till lunchen, samt middag). De flesta familjerna bor på gångavstånd till skolan, men under högsäsong kan deltagarna behöva använda cykel eller allmänna kommunikationer.

prev
LADDA FLER (1 more accommodation)