Språkresor i Torbay, England

Om vi säger sol, hav och sand, tänker du antagligen inte att vi pratar om England, men det är exakt vad som väntar dig i kustregionen Torbay! Som Storbritanniens soligaste plats, är Torbay full av liv och dess badorters vibbar får dig att känna dig välkommen på en gång. En längre språkresa till Torbay är det ideala tillfället att utforska England och att utveckla dina språkliga färdigheter i takt med att du lär dig hur det är att leva som en lokalinvånare på den vackra sydkusten!

 

Se vårt urval av skolor för - Torbay

Varför göra en längre språkresa till Torbay?

 

Med en Gap Experience med ESL får du chansen att:

 
 • Lära dig engelska i en autentisk miljö och praktisera i en atmosfär som hjälper dig att naturligt utveckla dina färdigheter.
 • Bättre förstå en ny kultur då du lär känna engelskt småstadsliv i vardagen och dess välkomnande kuststäder.
 • Utveckla både dina språkliga och mjuka färdigheter: att integrera dig i ett nytt land och en ny stad hjälper dig att växa såväl personligt som professionellt.
 • Uppleva total språklig och kulturell fördjupning då du besöker nya platser i omgivningarna och olika delar av Storbritannien.
 • Träffa nya människor från runt om i världen och studera i en välkomnande, internationell miljö.
 

Vad kommer jag att göra på min längre språkkurs i engelska i Torbay?

 

På ESL arbetar vi nära våra partnerskolor för att säkra att de erbjuder kurser som involverar och stimulerar studenterna på de längre språkkurserna, där du avancerar under dynamiska lektioner och deltar i kulturella aktiviteter. Vi hjälper dig att hitta den ideala längre språkkursen i engelska i Torbay, som får dig att nå dina studiemål, oavsett hur länge du önskar stanna utomlands. Du kombinerar din kurs med studier utanför klassrummet, där du möter lokalbor och internationella studenter och utforskar en ny kultur i ett nytt land på ett unikt, engagerande sätt.

Hitta en skola på kartan

Hitta den perfekta skolan

Tack vare vår Course Finder kan du ange dina önskemål och hitta den skola som passar dig bäst.

Jämför skolorna med vår Course Finder
Är du intresserad av denna stad?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.