junior language courses torquay summer course 12 17 esl

Torquay Summer course (12-17)

Torquay Summer course (12-17)

Vårt stora kurscenter är den idealiska platsen för din språkkurs i engelska i Torquay, där du kan njuta av de ljusa, rymliga klassrummen med interaktiva whiteboards och panoramautsikt över havet. Du kommer att studera i en grupp med maximum 15 internationella studenter, fyra lektioner per dag à 45 minuter som ges av erfarna och motiverade lärare. Skolan erbjuder en stor trädgård och en utomhusterrass som står till ditt och dina nya vänners förfogande. Du har även tillgång till en studentlounge med biljardbord och brädspel. Under den soliga sommaren kan du utnyttja poolen på skolans baksida! Wi-Fi finns förstås! Lunch serveras på skolan (lunchpaket från värdfamiljen under veckosluten).

Studenter under 16 år kan maximalt boka fyra veckor.

Pluspunkter

 
Torquay Summer course (12-17)
1 / 10
prev
next

Pluspunkter

  • Pittoresk havsutsikt direkt från centrum av Torquay
  • Ett spelrum utrustat med konsol, biljardbord och brädspel
  • En stor trädgård och terrass för studenter att umgås och njuta av solsken och havsbris

Skolfakta

#
Skolstorlek:
#
Examina:
#
Minimumålder:
#
Boende:

Ackrediteringar

British Council
esl british council accreditation

Studenternas nationaliteter

      Italien
      Ryssland
      Saudiarabien
      Frankrike
      Spanien
      Turkiet
      Algeriet
      Schweiz
      Argentina
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Värdfamilj

esl host family torquay summer course

En vänlig och välkomnande värdfamilj, omsorgsfullt utvald av vår partnerskola, erbjuder dig att dela deras dagliga liv i ett tvåbäddsrum med delat badrum och på maximum 45 minuter till fots från skolan. Under frukost och middag med familjen får du tillfälle att omsätta i praktiken vad du lärt dig under lektionerna i engelska på din juniorkurs i Torquay. Sängkläder och handdukar tillhandahålls och byts en gång i veckan. Familjen tar hand om din tvätt utan extra kostnad. På första dagen följer din värdfamilj dig till och från kurscentret.

prev
LADDA FLER (1 more accommodation)