junior language courses torquay summer course 12 17 esl

Torquay Summer course (12-17)

Free quote
Gratis Prisoffert
Book now
Boka nu

Torquay Summer course (12-17)

Free quote
Gratis Prisoffert
Book now
Boka nu

Torquay Summer course (12-17)

Vårt stora kurscenter är den idealiska platsen för din språkkurs i engelska i Torquay, där du kan njuta av de ljusa, rymliga klassrummen med interaktiva whiteboards och panoramautsikt över havet. Du kommer att studera i en grupp med maximum 15 internationella studenter, fyra lektioner per dag à 45 minuter som ges av erfarna och motiverade lärare. Skolan erbjuder en stor trädgård och en utomhusterrass som står till ditt och dina nya vänners förfogande. Du har även tillgång till en studentlounge med biljardbord och brädspel. Under den soliga sommaren kan du utnyttja poolen på skolans baksida! Wi-Fi finns förstås! Lunch serveras på skolan (lunchpaket från värdfamiljen under veckosluten).

Pluspunkter

 
Torquay Summer course (12-17)
1 / 10
prev
next

Skolfakta

#
Skolstorlek:
#
Studenternas nationalitet:
Fler än 3 länder
#
Boende:

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Värdfamilj

ESL-host-family-accommodation-4

En vänlig och välkomnande värdfamilj, omsorgsfullt utvald av vår partnerskola, erbjuder dig att dela deras dagliga liv i ett tvåbäddsrum med delat badrum och på maximum 20 minuter till fots från skolan. Under frukost och middag med familjen får du tillfälle att omsätta i praktiken vad du lärt dig under lektionerna i engelska på din juniorkurs i Torquay. Sängkläder och handdukar tillhandahålls och byts en gång i veckan. Familjen tar hand om din tvätt utan extra kostnad. På första dagen följer din värdfamilj dig till och från kurscentret.

prev
LADDA FLER (1 more accommodation)
ESL Torbay language stay
Andra skolor i området
Torbay
ESL Junior language courses Brighton Campus 10 17 years
Brighton
Brighton Campus (10-17)
 
junior language courses brighton with a host family 13 17 years esl
Brighton
Brighton i värdfamilj (13 - 17 år)