Språkresor i Sunshine Coast Maroochydore, Australien

I hjärtat av Sunshine Coast i den magnifika Queenslandregionen ligger ett av Australiens vackraste resmål. På stranden av Coral Sea och bortom allfarvägarna ligger Maroochydore och kombinerar på ett fantastiskt sätt badortens vänskapliga charm med den unga stadens översvallande energi och dynamik och en enastående natur.

Anmärkning

Beskrivningen av detta program finns ännu inte på svenska. Välkommen att läsa den engelska versionen på

www.esl-languages.com
Mitt emellan Brisbane och Noosa hittar man i Maroochydore en livs- och studiemiljö som är svår att imitera. Här finns vågor som gjorda för surfing, guldskimrande stränder, strålande solsken, kristallklart hav, segling, fiske, dykning, vandringar, spontana fester på stranden... Maroochydore verkar vara skapat för lycka. Och som om inte detta vore nog kan man lätt ta sig från Maroochydore till Brisbane, Noosa, Gold Coast eller Fraser Island. Glöm inte kameran! På kvällen kan du delta till 100 % i det livliga studentlivet med dina vänner... med garanterat god stämning! Du lär dig engelska vid Stilla havet och upplever oförglömliga ögonblick med dina nya vänner. Sunshine Coast garanterar dig en spännande språkresa i tropikerna!

Hitta den perfekta skolan

Tack vare vår Course Finder kan du ange dina önskemål och hitta den skola som passar dig bäst.

Jämför skolorna med vår Course Finder
Är du intresserad av denna stad?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.