Språkresor i Gold Coast, Australien

Gold Coast består av otaliga vita sandstränder som sträcker sig mer än 40 kilometer. Denna magnifika kuststräcka ligger inte mer än 78 kilometer sydöst om Brisbane. För en utländsk besökare påminner Gold Coast om en blandning mellan Miami och Costa Brava.

Se vårt urval av skolor - Gold Coast

Detta är ett verkligt semesterparadis. De gyllene stränderna ger utmärkta möjligheter till alla sorters sport- eller kulturaktiviteter. Förutom alla vattensporter finns här ett stort antal nöjesparker, där några av de mest kända är Sea World, Warner Brothers Movie World och Dream World. Tveka inte att ta dig bort en bit från kusten där ett stort antal nationalparker och ett hisnande vackert landskap väntar. Gold Coast är ett av landets mest välbesökta turistmål tack vare det subtropiska klimatet och ett genomsnitt på 300 soldagar per år. Ett drömmål för att kombinera språkstudier med en semester fylld av sport, sol och fester.
Hitta en skola på kartan

Hitta den perfekta skolan

Tack vare vår Course Finder kan du ange dina önskemål och hitta den skola som passar dig bäst.

Jämför skolorna med vår Course Finder
Är du intresserad av denna stad?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.