Språkresor i Centrala Sydney, Australien

Trots att Sydney inte är Australiens huvudstad är det landets äldsta stad och det mest tättbefolkade området i sydvästra Stillahavsområdet. Den gamla brittiska kolonin som grundades 1788 är idag en modern, livlig och mångkulturell storstad med över fyra miljoner invånare.

Se vårt urval av skolor - Centrala Sydney

Sydney är Australiens ekonomiska medelpunkt och den etniska mosaiken bidrar i stor utsträckning till den dynamiska kraften. Sydney bländar omvärlden genom sin stadsbild och arkitektur. Det exceptionella klimatet och den magnifika naturen erbjuder otroliga möjligheter till fritidsaktiviteter, tillsammans med det rika kulturutbud som gör Sydney till en drömplats för en språkresa. Sydney ger dig en fantastisk möjlighet att kombinera storstadslivet med sol och bad. Det är faktiskt den enda storstaden i landet där man kan hitta ett stort antal bad- och surfingplatser bara några minuter från stadens centrum.
Hitta en skola på kartan

Hitta den perfekta skolan

Tack vare vår Course Finder kan du ange dina önskemål och hitta den skola som passar dig bäst.

Jämför skolorna med vår Course Finder
Är du intresserad av denna stad?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.