Spanska utbildningskurser i Nerja, Spanien

Belägen mellan den spektakulära bergskedjan Sierra Almijara och en av de varmaste och mest skyddade delarna av Medelhavet erbjuder Nerja ett smakprov på hur Solkusten brukade vara. Med 16 kilometer av sandstränder och glittrande klart vatten är detta ett lockande hörn av Spanien där tempot är lugnt, traditioner överlever och vädret är fint året runt. Den gamla staden har ikoniska, slingrande gator, vitkalkade hus och bougainvillea i överflöd.

Se vårt urval av skolor för Spanska - Nerja

Historia finns överallt runt omkring dig i en stad som av morerna döptes till Narixa ("överflödig vår"). De lokala grottorna har en historia avmänsklig närvaro som går tillbaka mer än 20 000 år och du kan än idag se de gamla målningarna. För en modern, kulturell upplevelse i grottorna kan du njuta av Festival de la Cueva i juli där liveframträdanden drar nytta av den naturliga akustiken för att skapa ett förtrollande skådespel.
Hitta en skola på kartan

Hitta den perfekta skolan

Tack vare vår Course Finder kan du ange dina önskemål och hitta den skola som passar dig bäst.

Jämför skolorna med vår Course Finder
Är du intresserad av denna stad?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.