Språkskolor för Tyska

Utforska ett nytt ställe, träffa nya människor och lära sig varje dag, är alla goda anledningar till att studera tyska utomlands! Tyska är ett av de mest talade språken i EU och genom att utforska språket och ett nytt land öppnar du ögonen mot en ny kultur och nya erfarenheter varje dag! ESL:s juniorkurser för ungdomar är speciellt utformade med tanke på unga människor och vi erbjuder tyska sommarläger och tyska språkresor utomlands för åldrarna 7 till 17 år. Öppna sinnet för att lära dig ett nytt språk i år och se vart det kan ta dig!
 

Läsa mer

Varför lära sig tyska utomlands?

 

Att lära sig ett nytt språk i ett nytt land är en unik erfarenhet so hjälper dig att lära dig snabbt i en dynamisk och spännande miljö. På en tysk språkresa utomlands kommer du att blanda dig med unga människor från många olika länder och du får tillfälle att prova på nya saker varje dag! En språkkurs i ett nytt land är en oförglömlig upplevelse och du kommer att lära dig en viktig färdighet, vilket öppnar dörrar för dig i framtiden!

 

Vad är en tysk språkresa utomlands för ungdomar?

 

Våra sommarläger och tyska språkresor utomlands för ungdomar är språkkurser speciellt utformade för unga människor – vi vill att barn och tonåringar ska kunna lära sig ett nytt språk samtidigt som de integrerar sig med studenter i deras egen ålder från hela världen. Om du är ung och söker en ny erfarenhet, erbjuder våra kurser möjligheten att blanda dig med andra i en campusmiljö, studera tyska utomlands och även att lära dig en ny hobby på samma gång! ESL:s kurser är flexibla och kan kombineras med sport, utomhusäventyr, eller skidåkning och många andra aktiviteter som vill berika din språkresa utomlands!

 

Varför välja ESL för att studera tyska utomlands?

 

ESL har organiserat sommarläger för ungdomar sedan 1996 – faktum är att läger och språkkurser juniorer var hur vi började som företag! Efter över 20 år i branschen har vi byggt upp ett brett nätverk av partnerskolor och använt vår kunskap och erfarenhet till att skapa den perfekta tyska sommarlägerupplevelsen för varje enskild student. Våra vänliga medarbetare finns här för att hjälpa dig att designa din idealiska kurs, genom att erbjuda gratis, personlig rådgivning och ett stort programutbud. Från Berlin till Wien och från Engelberg till Freiburg låter våra kurser dig pröva något nytt med ett tyskt äventyr i år!

Hitta ett land på kartan
Är du intresserad av detta språk?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Klanttevredenheid

  Kundtillfredsställelse

  97 % av våra studenter skulle rekommendera ESL – Språkutbildning Utomlands till sina vänner och släktningar.

 • Gratis service

  Gratis service

  Vi ger dig gratis och personlig rådgivning före, under och efter din språkresa utomlands.