Språkresa till San Sebastian, Spanien

Baskiens otroliga skönhet är känd över hela Spanien och du kan själv konstatera den medan du utvecklar dina språkliga färdigheter på din språkresa till San Sebastian. Oländig kustlinje, vackra stränder, berg och historiska sevärdheter – San Sebastian har allt! Låt ESL guida dig när du planerar för din perfekta språkkurs i spanska för ungdomar, utformad med tanke på unga människor, så att du ska kunna uppnå dina mål och ta med dig otrologa minnen hem!


 

Se vårt urval av skolor för Spanska - San Sebastian

Vad kommer jag att göra på min juniorkurs i spanska i San Sebastian?


Du lär dig aktivt när du fördjupar dig i spanskt liv och deltar i dynamiska, interaktiva lektioner – du lär dig inte bara ordlistor utantill, utan använder drama, musik och mer som hjälp att lära dig och snabbt förbättra din spanska! ESL:S kurser för ungdomar är utformade för att vara stimulerande, eftersom vi vet att du lär dig bäst om du samtidigt tycker att det är roligt. Utöver klassrumsaktiviteter, får du även möjlighet att utforska San Sebastian med dina internationella klasskamrater, testa vågorna, eller njuta av den fantastiska gamla delen av staden.


 

Varför välja ESL för en språkkurs i San Sebastian för ungdomar?


På ESL lägger vi vikt vid att erbjuda studenter en otrolig upplevelse utomlands sedan 1996. Våra fördelar inkluderar:

 
 • Kurser av exceptionell kvalitet, hos handplockade partnerskolor med vilka vi upprätthåller en nära kontakt.
 • Oslagbara priser inkluderande kurskostnaderna, administrativa avgifter och boende.
 • Gratis, personaliserad service. Din egen språkreserådgivare hjälper dig att skräddarsy ditt perfekta spanska sommarläger i San Sebastian, med stöd och råd från A till Ö.
 

Typer av juniorkurser i spanska i San Sebastian


ESL erbjuder ett stort utbud av kurser och ser till att du är på rätt nivå och lär dig i den takt som bäst passar dig. Vi ger möjlighet att bo hos en lokal värdfamilj som hjälp att avancera längre under din språkresa till San Sebastian. Du lär känna spanskt familjeliv och välkomnas av vänliga ortsbor som gärna visar dig omkring. Du får också chansen att kombinera din kurs i spanska med andra intressen och aktiviteter, som surfing, kajakpaddling eller andra vattensporter – så att du får njuta av vågorna som gjort San Sebastian så berömt!

Hitta en skola på kartan

Hitta den perfekta skolan

Tack vare vår Course Finder kan du ange dina önskemål och hitta den skola som passar dig bäst.

Jämför skolorna med vår Course Finder
Är du intresserad av denna stad?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Klanttevredenheid

  Kundtillfredsställelse

  97 % av våra studenter skulle rekommendera ESL – Språkutbildning Utomlands till sina vänner och släktningar.

 • Gratis service

  Gratis service

  Vi ger dig gratis och personlig rådgivning före, under och efter din språkresa utomlands.