Språkresa till Kobe, Japan

Har du alltid drömt om att resa till Japan? Om att prova sushi, vandra omkring i bokaffärer, förundras över körsbärsblomningen och handla framtidens trender? En språkresa till Kobe låter dig göra allt detta – och mycket mer! Du kommer att få den rätta känslan för Japan när du kombinerar lärandet med en fantastisk kulturell erfarenhet. Studera japanska i Kobe med ESL på en resa du aldrig kommer att glömma!
 

Se vårt urval av skolor för Japanska - Kobe

 • Lägg till i favoriter

  Detta program går inte under 2021. Vänligen kontakta oss för mer information. Idealiskt belägen i...

  Från 15300 SEK
  för 1 vecka

Varför läsa japanska i Kobe?

 
 • Du omges av den japanska verkligheten, berömd jorden runt för sin popkultur, snabbt växlande mode och dess perfekta blandning av traditionellt och modernt.
 • Du lär dig i en autentisk miljö, där du kommer att känna dig välkommen redan från första stund och får stöd till 100 %!
 • Du får vänner från hela världen som rest från jordens alla hörn för att studera japanska precis som du!
 

Vad kommer jag att göra på min juniorkurs i japanska i Kobe?

 

Våra juniorkurser i japanska i Kobe är speciellt utformade för ungdomar i åldern 13 till 17 år, så du kommer att finna att de har en perfekt blandning av att lära dig och att lära känna japansk kultur! Våra partnerskolor vet att du lär dig bäst när du tycker det är roligt, så du uppmuntras att delta och känna dig engagerad från din allra första dag. Du deltar också i speciella aktiviteter som matlagning, rundtur i Kobe och i en av Japans populäraste fritidssysselsättningar – karaoke! Du umgås med dina nya internationella vänner när ni utforskar denna vackra japanska stad och får gemensamma minnen som varar hela livet!


 

Varför välja ESL för en språkresa till Kobe?

 

Vi var bland de första att erbjuda kurser i japanska utomlands för tonåringar och de har blivit en total succé! Våra juniorkurser i japanska är otroligt populära och vi har expertisen och erfarenheten som säkrar att din språkresa till Kobe blir mer än bara lektioner, lektioner och … mer lektioner. Vi handplockar våra partnerskolor och arbetar tätt tillsammans med dem för att se till att de levererar ett roligt, stimulerande program för våra juniorstudenter och vi jobbar tätt tillsammans med dig också för att ge dig högkvalitativ service hela vägen. Prata med oss och upptäck hur du kan lära dig japanska i Kobe i år!

Hitta en skola på kartan

Hitta den perfekta skolan

Tack vare vår Course Finder kan du ange dina önskemål och hitta den skola som passar dig bäst.

Jämför skolorna med vår Course Finder

Andra städer i landet

Är du intresserad av denna stad?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Klanttevredenheid

  Kundtillfredsställelse

  97 % av våra studenter skulle rekommendera ESL – Språkutbildning Utomlands till sina vänner och släktningar.

 • Gratis service

  Gratis service

  Vi ger dig gratis och personlig rådgivning före, under och efter din språkresa utomlands.