Språkresa till Los Angeles, USA

Walk of Fame, Universal Studios, Venice Beach – vad har dessa gemensamt? De ligger i den stjärnfyllda staden Los Angeles! Lär känna alla dessa ikoniska platser och mer när du studerar engelska i Los Angeles på en oförglömlig språkresa för juniorer! Du kommer att vara totalt fördjupad i otroliga omgivningar från dag ett i filmvärldens stad … oj, glömde vi nämna Disneyland?
 

Se vårt urval av skolor för Engelska - Los Angeles

Varför läsa engelska i Los Angeles?

 

Los Angeles är en så berömd stad att den inte behöver någon presentation – men du får en i alla fall! Från det att du sätter foten i Los Angeles kommer du att möta en orkan av språk, kultur och några av världens mest ikoniska sevärdheter, alla på nära håll! Du kommer också att få internationella vänner bland de ungdomar du möter på din juniorkurs i engelska i Los Angeles, få erfarenhet av den spännande livsstilen på campus och samla minnen för hela livet.


 

Vad kommer jag att göra under min juniorkurs i engelska i Los Angeles?

 

Din upplevelse i Los Angeles kommer att vara så fullpackad av aktiviteter, utflykter och intressanta saker att se och att göra, så du kommer inte ens att inse att du är på en kurs i engelska! Det är det fina med våra partnerskolors juniorkurser i engelska i Los Angeles – de är speciellt utformade med tanke på unga människor i åldrarna 10 till 17 år. Så du kommer att känna dig engagerad, stimulerad och trygg redan från början. Du studerar engelska i en autentisk, välkomnande miljö med andra studenter från runt om i världen, prövar någonting nytt varje dag och lever den sanna amerikanska drömmen!


 

Varför välja ESL för en språkresa till Los Angeles?

 

Vi handplockar varenda skola som vi arbetar med, vilket betyder att du kan vara säker på att oavsett vilken kurs du väljer, får du det bästa som erbjuds. Vi vet att internationellt resande ibland kan kännas skrämmande, men på ESL har vi över 20 års erfarenhet av att anordna kurser i engelska på andra kontinenter – så du har ingenting att oroa dig för! Vi ger dig stöd hela vägen på din engelska språkresa till Los Angeles genom din egen språkreserådgivare som hjälper dig att planera din resa så att den blir en du aldrig glömmer!

Hitta en skola på kartan

Hitta den perfekta skolan

Tack vare vår Course Finder kan du ange dina önskemål och hitta den skola som passar dig bäst.

Jämför skolorna med vår Course Finder
Är du intresserad av denna stad?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Klanttevredenheid

  Kundtillfredsställelse

  97 % av våra studenter skulle rekommendera ESL – Språkutbildning Utomlands till sina vänner och släktningar.

 • Gratis service

  Gratis service

  Vi ger dig gratis och personlig rådgivning före, under och efter din språkresa utomlands.