Språkresa till St. Paul's Bay, Malta

Det är inte svårt att förstå lockelsen med Malta, ett av våra populäraste resmål för engelska sommarläger utomlands! En språkresa till St Paul’s Bay ger dig chansen att praktisera din engelska och att utveckla viktiga språkliga färdigheter under solen och omgiven av den idylliska medelhavslivsstilen när du utforskar detta vackra land! ESL erbjuder dig den perfekta kombinationen av undervisning och äventyr med vårt stora utbud av kurser i engelska, speciellt utformade för ungdomar.
 

Se vårt urval av skolor för Engelska - St. Paul's Bay

Varför göra en språkkurs i engelska för ungdomar i St Paul’s Bay?

 
 • Kombinera ditt lärande med ett aktivt lov. Besök nya platser och praktisera dina kunskaper i engelska medan du utforskar St Paul’s Bay och ön Malta.
 • Få nya internationella vänner när du träffar unga människor från hela världen som vill lära sig ett nytt språk.
 • Hör engelska runt omkring dig hela dygnet då du studerar i klassen och då du gör utflykter till den vackra gamla stan och till stranden i St Paul’s Bay.
 • Lär dig engelska medan du fokuserar på dina intressen – vi erbjuder möjligheten att kombinera dina språkstudier med segling, vattensporter och vindsurfing. Det finns något för var och en!

Vad kommer jag att göra under min juniorkurs i engelska i St Paul’s Bay?


ESL:s engelska kurser och sommarläger för ungdomar i St Paul’s Bay slår ihop lärandet med en helt ny kulturell erfarenhet. Vårt stora kursutbud gör att du verkligen kan skräddarsy din kurs efter dina specifika behov – du bestämmer vad som är viktigt för dig! Vår partnerskola i St Paul’s Bay kombinerar undervisningen i klassrummet med ett spännande och dynamiskt aktivitetsprogram, för vi vet att du lär dig bäst om du samtidigt har roligt.


Varför välja ESL för en språkresa till St Paul’s Bay?


Vi har många års erfarenhet av att anordna språkkurser för ungdomar på Malta och det är fortfarande ett av våra populäraste resmål. Över 20 års erfarenhet av branschen, kombinerad med vår passion för språk och resor, betyder att vi blivit experter på att utforma den perfekta kursen för ungdomar och för deras behov. Vi ger dig stöd hela vägen med gratis, personaliserade råd före, under och efter din kurs och vi erbjuder undervisning av toppkvalitet och mycket valuta för pengarna. Utforska Medelhavet och förfina dina kunskaper i år under ett engelskt sommarläger i St Paul’s Bay!

Hitta en skola på kartan

Hitta den perfekta skolan

Tack vare vår Course Finder kan du ange dina önskemål och hitta den skola som passar dig bäst.

Jämför skolorna med vår Course Finder
Är du intresserad av denna stad?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Klanttevredenheid

  Kundtillfredsställelse

  97 % av våra studenter skulle rekommendera ESL – Språkutbildning Utomlands till sina vänner och släktningar.

 • Gratis service

  Gratis service

  Vi ger dig gratis och personlig rådgivning före, under och efter din språkresa utomlands.