Språkkurs Portugisiska

Vill du skilja dig från mängden? En språkkurs i portugisiskautomlands ger dig chansen att göra just det! Trots att portugisiska är ett av de mest utbredda språken i världen, studeras det inte så ofta som sina kusiner i den romanska språkfamiljen, så att lära dig detta vackra språk är mer än bara en kulturell upplevelse - det är en verklig tillgång för din framtid! Över 200 miljoner människor i världen talar portugisiska … varför inte ansluta dig till dem och göra en portugisisk språkresa utomlands till ditt nästa äventyr?
 

Läsa mer

Varför göra en språkkurs i portugisiska utomlands?

 

Portugisiska, en gång upptäcktsresandenas språk, är numera det snabbast växande europeiska språket efter engelska enligt UNESCO. Det talas redan på fem kontinenter och väntas växa ännu mer som ett internationellt språk i framtiden. Att lära dig portugisiska låter dig resa och upptäcka världen med portugistalande personer i Latinamerika, Afrika, Asien och, naturligtvis, Europa. Som on inte det vore nog för att börja studera portugisiska, gör att lära dig något av de romanska språken det enklare för dig at lägga mer och mer ur denna underbara språkfamilj till ditt CV!


 

Varför studera portugisiska utomlands?

 
 • Du omges av portugisiska hela tiden, hör det talas på gatan, praktiserar det med ortsbor medan du utforskar och läser det överallt du går!
 • Eftersom du omges av språket, tvingas du att öva, vilket betyder att du gör mycket snabbare framsteg än du skulle göra hemma.
 • En portugisisk språkresa utomlands öppnar dina vyer och ger dig inte endast språkkunskaper utan praktiska färdigheter som du kan använda i nya situationer och i din arbetsmiljö om nödvändigt.
 • Du kommer hem med oförglömliga minnen av en ny kultur och en fantastisk språkresa!
 

Vad är skillnaden mellan portugisiska i Portugal och i Brasilien?

 

Som tur är för de som vill göra en portugisisk språkresa utomlands, är skillnaden mellan de två varianterna av språket inget problem alls! Alla varianter av portugisiska, inklusive den portugisiska som talas i Afrika och Asien, förstås ömsesidigt. Med detta sagt, finns det några olikheter i grammatik, stavning och hur språket låter när det talas. Vilken variant du lär dig beror helt på dina personliga referenser, men var du än beslutar att studera portugisiska utomlands, kommer du att kunna kommunicera med portugistalande människor från hela världen!

Hitta ett land på kartan
Är du intresserad av detta språk?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.