Språkkurs Nederländska

Nederländska skapades som ett resultat av ett flertal dialekter och användes som en enande faktor mellan olika befolkningsdelar på 1600-talet. Med publiceringen 1637 av den första bibeln på nederländska, fick språket officiell status. Holländarna är mycket stolta över sitt språk, som är en symbol för deras identitet. Med sina över tvåhundra tusen ord är nederländska ett av de rikaste språken i världen.

Som officiellt språk i Nederländerna och i Belgien, är nederländska också ett av de officiella språken inom EU. De förutvarande nederländska kolonierna Surinam och Nederländska Antillerna använder också nederländska som sitt officiella språk.
Afrikaans, en variant av nederländska som talades på 1600-talet av kolonisatörerna, används fortfarande i Sydafrika och Namibia.
Läsa mer

Hitta ett land på kartan

Är du intresserad av detta språk?

Varför välja ESL?

 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.