Språkresor till Köln

Förälska dig i en av Tysklands äldsta städer när du studerar tyska i Köln! Som en av Tysklands mest liberala städer, är den en knutpunkt för konst och kultur, i perfekt kontrast till århundraden av historia och gotisk prakt. En kurs i tyska i Köln placerar dig mitt i denna vidsynta metropol, där du hittar livliga ölhallar och lustiga gamla gator, alla med utsikt över Rhen!
 

Se vårt urval av skolor för Tyska - Köln

 • Lägg till i favoriter

  Språkskolan TANDEM ligger i den del av stadens centrum som kallas Südstatt. Det tar tio minuter att åka...

  Från 2382 SEK
  230 EUR för 1 vecka
 • Lägg till i favoriter

  Vår partnerskola ligger i stadens centrum, på Rhens vänstra strand och omgiven av en mängd restauranger,...

  För närvarande finns 1 specialerbjudande

  Från 2382 SEK
  230 EUR för 1 vecka

Varför studera tyska i Köln?

 

Köln har en perfekt blandning av modernt och traditionellt, där den fantastiska katedralen tornar upp sig över moderna, eleganta gator och lustiga gränder fulla av charm. En kurs i tyska i Köln låter dig upptäcka denna fantastiska stad medan du erfar total språklig och kulturell fördjupning. Du kommer att känna dig välkommen av Kölns vänliga lokalbefolkning och dess avslappade universitetsatmosfär och du får praktisera din tyska på det mest autentiska sätt som finns, genom att använda språket varje dag när du utforskar stadens lockelser.


 

Vad kommer jag att göra på min kurs i tyska i Köln?

 

Om du har en klar målsättning, eller om du helt enkelt vill läsa tyska som hobby, kan ESL hjälpa dig att anordna den ideala studieupplevelsen. Våra partnerskolor erbjuder många olika kurstyper, så låt oss bara få veta vad du vill uppnå, så hjälper vi dig att hitta den ideala kursen för dig och dina behov. Vi handplockar våra partnerskolor och arbetar nära dem för att säkra att du ska lära dig tyska i Köln i en stödjande, dynamisk miljö, oavsett vilken kurs du väljer.


 

Varför välja ESL för en språkresa till Köln?

 

Med över 20 års erfarenhet av språkresor utomlands, har vi på ESL byggt upp en gedigen kunskapsbank och skapat ett brett nätverk av språkskolor som erbjuder dig en språkkursupplevelse du aldrig kommer att glömma. Titta igenom våra kurser och se hur vi kan hjälpa dig att nå dina språkmål och hur vi stödjer dig hela vägen med gratis, personaliserade råd hur att ordna din kurs i tyska i Köln med oss. Erfar total fördjupning på ett unikt sätt och upptäck en värld av språk med ESL!

Hitta en skola på kartan

Hitta den perfekta skolan

Tack vare vår Course Finder kan du ange dina önskemål och hitta den skola som passar dig bäst.

Jämför skolorna med vår Course Finder
Är du intresserad av denna stad?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.