Språkresor till Hamburg

Om du letar efter en idyllisk utlandsvistelse, kommer detta centrum för kultur, undervisning, vetenskap och historia att tjusa dig på din språkresa till Hamburg. Som Tysklands andra största stad, attraherar den studenter både från andra delar av landet och utomlands ifrån på grund av sina stora universitet – och staden är fullkomligt sprängfylld av kreativitet och kultur. Du kommer aldrig att ha ett tråkigt ögonblick på din kurs i tyska i Hamburg!
 

Se vårt urval av skolor för Tyska - Hamburg

Varför göra en språkresa till Hamburg?


Att vara komplett fördjupad i tyskt liv, är ett unikt tillfälle att dagligen utveckla dina färdigheter i språket; att höra, läsa och tala det dygnet runt. Du kommer att göra fantastiska framsteg medan du utforska staden och allt den har att erbjuda – det finns något nytt i varje hörn här! Eftersom du lär dig bäst när du har roligt och får fina minnen, är en språkkurs i tyska i Hamburg din chans att fördjupa dig i en alldeles ny kultur, något du aldrig skulle kunna göra om du hade studerat hemma.


Hur kan jag plugga tyska i Hamburg?


Om du är intresserad av att besöka Hamburg för att studera tyska, kan vi på ESL hjälpa dig att hitta den ideala kursen och ge dig stöd under hela vägen på din resa. Vi har över 20 års erfarenhet av att organisera språkkurser utomlands, vilket ger oss en exklusiv kunskap som vi delar med oss av till dig. Har du en fråga, stor eller liten, får du svar av din egen språkreserådgivare, som hjälper dig med personaliserade råd – gratis! Låt oss bara få veta vilka dina mål är, så hittar vi den rätta kursen för din språkresa till Hamburg. Njut av denna historiska stad.


Fördelar med att läsa tyska i Hamburg:

 
 • Du utvecklar snabbt dina kunskaper i total språklig fördjupning.
 • Du träffar nya människor, både ortsbor och internationella, genom vardagslivet i staden och möter studenter som rest dit för att studera som du.
 • Du skapar nya möjligheter för dig själv genom att prova på nya saker och utveckla mjuka färdigheter när du lär känna ett nytt land och en ny livsstil.
 • Slutligen och viktigast av allt, din språkresa till Hamburg ger dig en oförglömlig erfarenhet!
Hitta en skola på kartan

Hitta den perfekta skolan

Tack vare vår Course Finder kan du ange dina önskemål och hitta den skola som passar dig bäst.

Jämför skolorna med vår Course Finder
Är du intresserad av denna stad?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.