Språkresor till Valencia

Stöpt i århundraden av spansk historia och traditioner, är den välkomnande staden Valencia ett fantastiskt alternativ för att studera spanska med total språkfördjupning! Staden är mer än bara paellans hemstad och på en språkresa till Valencia kommer du att märka exakt varför – denna regions unika traditioner och festiviteter går tillbaka flera hundra år och att uppleva dem själv är det idealiska sättet att lära sig ett nytt språk.
 

Se vårt urval av skolor för Spanska - Valencia

 • Lägg till i favoriter

  Skolan i sig är unik! Utsmyckad av spanska konstnärer, erbjuder den klassrum med teman som ”rummet med...

  Från 1296 SEK
  125 EUR för 1 vecka
 • Lägg till i favoriter

  Vår partnerskola Don Quijote ligger i ett litet 1600-talspalats i hjärtat av Valencia, på 30 minuter...

  Från 2748 SEK
  265 EUR för 1 vecka
 • Lägg till i favoriter

  Paseo de Facultades. Såsom namnet antyder, är det mitt i studentkvarteren du studerar spanska i...

  Från 2022 SEK
  195 EUR för 1 vecka

Varför göra en språkresa till Valencia?

 

Denna kuststad hälsar studenter från hela Europa som vill ha ett smakprov på autentiskt spanskt liv. Det finns inget bättre sätt att lära sig ett språk än att vara helt omgiven av det varje dag och på din kurs i spanska i Valencia är det just detta du kommer att erfara. Möjligheten att praktisera språket finns där hela tiden, så du lär dig både i och utanför klassrummet. Detta bidrar till snabbare framsteg och att utforska staden och möta nya människor garanterar dig minnesrika erfarenheter!


 

Vilken typ av kurs i spanska i Valencia kan jag göra?

 

Vi har ett flertal partnerskolor som du kan välja mellan i Valencia och det breda kursutbudet innebär att du kan hitta den perfekta kursen som passar dina behov. Standardkurser, intensivkurser, konversationsgrupper, förberedande examenskurser och även kurser utformade för dig som är 30+ finns att tillgå hos våra erfarna partnerskolor. Om du verkligen vill lära känna Valencias kultur, kan du kombinera din kurs med våra skolors tilläggsprogram som musik eller konst för ett unikt sätt att öva och lära dig spanska!


 

Varför välja ESL för att studera spanska i Valencia?

 

Vi vill att du ska få känna samma passion som vi för språk och vi har hjälpt studenter att organisera sin ideala språkresa utomlands sedan 1996. Vi vill erbjuda dig en upplevelse du aldrig glömmer genom att hjälpa dig att nå din fulla potential och uppnå dina mål. Vi väljer omsorgsfullt ut våra partnerskolor och håller en nära kontakt med dem för att säkra att du får den högsta undervisningskvaliteten och den ideala studiemiljön på din kurs i spanska i Valencia. För att vara säkra på att allt ska gå problemfritt, ger vi dig stöd före, under och efter din kurs med kostnadsfria, personaliserade råd genom hela processen. Allt du har kvar att göra är att njuta av upplevelsen!

Hitta en skola på kartan

Hitta den perfekta skolan

Tack vare vår Course Finder kan du ange dina önskemål och hitta den skola som passar dig bäst.

Jämför skolorna med vår Course Finder
Är du intresserad av denna stad?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.