Språkresor till Córdoba

Det är till det andalusiska inlandet man får bege sig för att göra en språkresa till Córdoba. I hjärtat av denna tusenåriga stad kommer du förtjust att upptäcka spår av de olika kulturer som har märkt den.
 

Se vårt urval av skolor för Spanska - Córdoba

Skönheten hos stadens byggnader och labyrinten av gränder i den gamla delen av staden, de livliga torgen och de solblekta innergårdarna utgör bakgrunden till din vistelse som för alltid kommer att bevaras i ditt minne. El Alcázar är en samling av fästningar och palats som representerar en stor del av Córdobas arkitektoniska utveckling. Moské/katedralen och Medinan vittnar om denna stads betydelse under medeltiden. Idag lever staden till rytmerna av färgstarka utomhusfester och det varma utbytet mellan lokalbefolkningen och dess besökare.
Hitta en skola på kartan

Hitta den perfekta skolan

Tack vare vår Course Finder kan du ange dina önskemål och hitta den skola som passar dig bäst.

Jämför skolorna med vår Course Finder
Är du intresserad av denna stad?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.