Språkresor till Kyoto

Upptäck Japans kulturella själ på en kurs i japanska i Kyoto! Som den tidigare huvudstaden i Japan är Kyoto full av fascinerande historia som härrör från dess gamla helgedomar, palats och tempel.

Men att lära sig japanska i Kyoto handlar inte bara om språket och platserna - du kommer också att uppleva landets djupt rotade sociala vanor och seder. Oavsett om det är att titta på matcha som vispas i en traditionell teceremoni, slappna av i en onsen eller delta i en hanamifest, kommer du tillbaka med en omfattande förståelse för det japanska sättet att leva!

Se vårt urval av skolor för Japanska - Kyoto

JJapanska skolor i Kyoto

Våra partner i Kyoto har omsorgsfullt valts ut och är fullt ackrediterade språkskolor med bred erfarenhet av att välkomna utländska studenter. Dessa skolor erbjuder kurser i japanska på olika nivåer – från nybörjare till övre medelnivå – vilka ges av kvalificerade infödda lärare och som låter studenterna göra snabba framsteg i sitt lärande, samtidigt som de lär känna Japans unika kultur.

Varför studera japanska i Kyoto?

Stadsliv
 • Kyotos läge i hjärtat av Kansai-regionen gör den till en utmärkt bas för att utforska området: det lugna och historiska Nara ligger bara 55 minuters tågresa bort, medan en timmes tågresa tar dig till Shiga-prefekturen med dess berömda sjö Biwa och Hikone-jō
 • Kyoto fångar det gamla Japans förhållningssätt till att söka perfektion: du kommer att finna över 2 tempel och helgedomar, utsökta trädgårdar, traditionella tehus och delikat, traditionellt kök på en promenad genom staden.
Resande
 • Kyotos läge i hjärtat av Kansai-regionen gör den till en utmärkt bas för att utforska området: det lugna och historiska Nara ligger bara 55 minuters tågresa bort, medan en timmes tågresa tar dig till Shiga-prefekturen med dess berömda sjö Biwa och Hikone-jō
 • Andra stora japanska städer är också lätt åtkomliga från Kyoto, där Osaka, Kobe och Hiroshima alla nås under en timme på tåget.
Aktiviteter
 • Du kommer aldrig att bli uttråkad i Kyoto - från den berömda Fushimi-Inari Taisha-helgedomen och det 131 meter höga Kyoto Tower till de fantastiska små restaurangerna i Gion-distriktet, det finns mycket att se och göra!
 • Evenemang finns också i överflöd i Kyoto och du kommer att ha många möjligheter att delta i alla typer av ljusfestivaler, geishaföreställningar, gatuparader och traditionella distriktsfirande.

Populära frågor om att studera japanska i Kyoto:

Vilka är fördelarna med att studera japanska i Kyoto?

Kyoto är en stor stad med småstadskänsla, vilket gör det lätt att träffa folk i olika sammanhang och uppleva nya erfarenheter i ett nötskal: Kyoto är det perfekta resmålet för att verkligen fördjupa dig i både kulturen och språket utan att det någonsin känns tjatigt.

Vad kommer jag att göra på min kurs i japanska i Tokyo?

Kurserna i japanska i Kyoto är varierade, vilket betyder att du verkligen kan anpassa din studieupplevelse! Standardkurserna i japanska fokuserar på allmänna språkfärdigheter som grammatik, tal, läsning och skrivning och du kan lägga till extra lektioner i konversation eller kultur.

Varför välja ESL för att studera japanska i Kyoto?

På ESL vill vi att våra studenter ska känna samma kärlek till språk och resande som vi alltid haft. Vi vill hjälpa dig att nå dina språkliga mål samtidigt som du får en ny erfarenhet och skapar oförglömliga minnen! Våra kurser erbjuder:

 • Högkvalitativ undervisning hos våra ackrediterade och noggrant utvalda partnerskolor
 • Gratis, personaliserad rådgivning och individuellt stöd och assistans under hela din språkresa
 • Tillfälle att lära känna språket och kulturen du är intresserad av i total fördjupning
Hitta en skola på kartan

Hitta den perfekta skolan

Tack vare vår Course Finder kan du ange dina önskemål och hitta den skola som passar dig bäst.

Jämför skolorna med vår Course Finder
Är du intresserad av denna stad?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.