Språkresor till Fukuoka

Om du letar efter hur du ska förstå dig på japanskt vardagsliv och verkligen fördjupa dig i den lokala kulturen, är en kurs i japanska i Fukuoka det perfekta sättet att göra det på! Denna kuststad är enormt populär bland japanerna, men i mindre utsträckning bland internationella turister – så du får ett smakprov på verkligt autentiskt, japanskt liv här! Studera japanska i Fukuoka med ESL och utveckla dina färdigheter när du ser Japan med andra ögon i denna vackra stad.
 

Se vårt urval av skolor för Japanska - Fukuoka

Varför läsa japanska i Fukuoka?

 

Provsmaka autentisk Hakata ramen, sjung för full hals på karaokebarerna, shoppa loss i Fukuokas enorma köpcentra och hitta ditt inre lugn i de rofyllda helgedomarna runt om i staden. Din kurs i japanska i Fukuoka ger dig chansen att uppleva allt detta och mycket mer och låter dig öva din japanska i en autentisk miljö, där du inte kan ta till din engelska som stöd så lätt! För snabba framsteg och möjligheten att få verklig erfarenhet av en ny kultur, är Fukuoka den ideala platsen för alla spirande språkstudenter av japanska.


 

Vad kommer jag att göra på min kurs i japanska i Fukuoka?

 

Oavsett vilken sorts kurs du letar efter, kan vi finna den ideala som passar dina behov. Våra partnerskolor är öppna för många olika typer av studenter, så vare sig du vill fördjupa dig i japanska på allvar, eller bara vill lära känna mer om kulturen, hjälper dig våra kvalitetskurser i japanska i Fukuoka att nå dina mål. Våra partnerskolor i Japan erbjuder en mängd olika kurser som låter dig lära dig mer om Japan, med specialiserade aktiviteter som lär dig mer om en kultur långt ifrån din egna. Det spelar ingen roll vilken kurs du väljer. Du kommer att välkomnas i en vänlig, stödjande miljö och öva din japanska dagligen med studenter från hela världen.


 

Varför välja ESL för din språkresa till Japan?

 

På ESL vill vi att du ska erfara samma passion för språk som vi alltid känt. Vi vill hjälpa dig att nå dina språkmål – och, naturligtvis, få fantastiska minnen på vägen! Våra kurser ger dig:

 
 • Dynamisk undervisning av hög kvalitet via vårt breda nätverk av partnerskolor.
 • Gratis, personaliserad rådgivning före, under och efter din språkresa.
 • Chansen att lära känna ett nytt språk och en ny kultur i total fördjupning.
Hitta en skola på kartan

Hitta den perfekta skolan

Tack vare vår Course Finder kan du ange dina önskemål och hitta den skola som passar dig bäst.

Jämför skolorna med vår Course Finder
Är du intresserad av denna stad?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.