Språkresor till Rom

Vill du snabbt lära dig italienska? En kurs i italienska i Rom är ett säkert sätt att hjälpa dig att göra framsteg och att lära dig i total språklig fördjupning, omgiven av denna antika stads otroliga sevärdheter! En språkresa till Rom låter dig följa din passion medan du talar och hör italienska i en autentisk miljö – varje dag! Upplev det verkliga Italien och upptäck ett nytt språk på en av våra specialkurser.
 

Se vårt urval av skolor för Italienska - Rom

Varför göra en språkresa till Rom?

 
 • Du fördjupar dig totalt i italienska och pratar språket varje dag med lokalbefolkningen och de internationella studenterna som flockas till Rom för att uppleva den sanna italienska livsstilen.
 • Som den största staden i Italien finns här mycket att se och att göra och även mycket att upptäcka utanför turiststråken. En kurs i italienska i Rom är det perfekta tillfället att utforska denna fantastiska stad bortom Kolosseum och Sixtinska kapellet!
 • Du tar ett rejält steg mot att uppnå dina mål för språket, då du lär dig bäst genom nya, trevliga erfarenheter. Att lära sig italienska omgiven av vackra piazze och pittoreska kullerstensgator är ett verkligt autentiskt sätt att göra det på!
 

Vilken typ av kurs i italienska i Rom kan jag göra?

 

Vi arbetar nära våra partnerskolor för att säkra att du ska få den högsta kvaliteten på din kurs med dynamiska lektioner och full support från dina lärare medan du lär dig. Våra skolor erbjuder ett brett utbud av kurser, som standardkurser, intensivkurser, förberedande examenskurser och kombinerade kurser. Vill du stimuleras litet extra kan du kombinera kursen med kulturella lektioner som våra skolors Italienska + matlagning eller Italienska + målning – ett härligt sätt att dyka rätt ner i den rika italienska livsstilen!


 

Varför välja ESL för att studera italienska i Rom?

 

Språk är vår passion och vi älskar att hjälpa studenter att få känna detsamma som vi! Vi har över 20 års erfarenhet av att stödja studenter utomlands, hitta de perfekta kurserna för dem och sätt att hjälpa dem att uppnå sina mål. Med ESL garanteras du både kvalitet och oslagbara priser på din kurs i italienska i Rom och vår exklusiva service betyder att du får stöd före, under och efter din kurs – gratis! Upptäck en värld av språk med ESL och se vart vi kan ta dig.

Hitta en skola på kartan

Hitta den perfekta skolan

Tack vare vår Course Finder kan du ange dina önskemål och hitta den skola som passar dig bäst.

Jämför skolorna med vår Course Finder
Är du intresserad av denna stad?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.