Språkresor till Bologna

Mellan Apenninerna och Poslätten ligger Emilia Romagnas huvudstad Bologna, som är landets sjunde största stad. Staden är en vägkorsning mellan regionens huvudväg, via Emilia, och den väg som går mellan Venedig och Florens till Rom.

Mitt i en rik jordbruksregion har huvudsätena för Ducati, Ferrari, Lamborghini och Alfieri Maserati vuxit fram på den högra stranden av Reno. Bland de stora städerna i Italien är Bologna den som fortfarande är mest lik sin ursprungsmodell. Här finns ett bevarat och renoverat centrum, storslagna och fantastiska monument, gator med valv, som sjuder av ett sprudlande kultur- och studentliv. En stadsanläggning på hög nivå, en kvalitetspress, många olika banker och ett välrenommerat universitet bidrar också till att denna medeltida stad är en av de mest betydelsefulla i Europa. Det är även en stad där man antas leva gott, enligt resultatet från en nyligen gjord undersökning, eftersom många italienare valt Bologna som den plats där de helst skulle vilja bo.

Läsa mer

Se vårt urval av skolor för Italienska - Bologna

 • Lägg till i favoriter

  Du studerar italienska mitt i Bolognas centrum, på via Castiglione, alldeles intill de berömda tornen...

  Från 3218 SEK
  291 EUR för 1 vecka

Hitta en skola på kartan

Hitta den perfekta skolan

Tack vare vår Course Finder kan du ange dina önskemål och hitta den skola som passar dig bäst.

Jämför skolorna med vår Course Finder

Är du intresserad av denna stad?

Varför välja ESL?

 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.