Språkresor till Bologna

Lev italienskt liv i total fördjupning i vackra Bologna! Denna stad i norra Italien är ett kosmopolitiskt nav för studenter: en ung,dynamisk scen blandad med sekler av historia och kultur. En språkresa till Bologna är ett fantastiskt sätt att förbättra dina färdigheter i italienska medan du upptäcker Italiens rika konst-, musik- och – vem skulle kunna glömma – mattraditioner! Din kurs i italienska i Bologna låter dig leva som en infödd och lära känna en sida av Italien du aldrig tidigare sett!

Se vårt urval av skolor för Italienska - Bologna

 • Lägg till i favoriter

  Du studerar italienska mitt i Bolognas centrum, på via Castiglione, alldeles intill de berömda tornen...

  Från 3031 SEK
  291 EUR för 1 vecka

Fördelar med en språkresa till Bologna:

 
 • Bologna är ett av våra populäraste resmål i Italien, så du får tillgång till en mängd kvalitetskurser på skolor med utmärkt rykte.
 • I Bologna finns världens äldsta universitet som drar till sig studenter från hela Italien och även längre ifrån. Du möter lokalinvånare och internationella studenter i denna öppna, välkomnande stad och praktiserar din italienska med dem.
 • Du fördjupar dig totalt i den italienska kulturen och hör och pratar språket varje dag. En kurs i italienska i Bologna är ett av de snabbaste sätten att förbättra dina kunskaper – och ett av de mest njutbara!


Din kurs i italienska i Bologna


Du kommer att tala och lära dig från första kursdagen och få gott om möjligheter att praktisera både i och utanför klassrummet. Vi handplockar våra skolor, baserat på den höga undervisningskvalitet, rykte och välkomnande atmosfär de erbjuder studenterna. På vilket sätt du än vill lära dig italienska, hittar du den idealiska kursen för dig i Bologna, eftersom våra skolor erbjuder ett brett kursutbud, som standardkurs, intensivkurs, små grupper och till och med kurser i italienska kombinerat med matlagning!


 

Varför välja ESL för att studera italienska i Bologna?


Vi har hjälpt studenter att hitta sin perfekta språkkurs utomlands i över 20 år och vi är experter på att skräddarsy varje språkresa efter var och ens specifika mål. Våra professionella språkreserådgivare hjälper dig att organisera din perfekta språkresa och stödjer dig med gratis, personaliserade råd. Det viktiga för oss är att du lär dig ett nytt språk och får ut mesta möjliga av din utlandserfarenhet, så vi arbetar med dig hela vägen för att garantera dig en minnesvärd kurs i italienska i Bologna!

Hitta en skola på kartan

Hitta den perfekta skolan

Tack vare vår Course Finder kan du ange dina önskemål och hitta den skola som passar dig bäst.

Jämför skolorna med vår Course Finder
Är du intresserad av denna stad?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.