Språkresor till Paris

Tänk dig att flanera längs den eleganta Champs-Élysées, småprata över ett glas Bordeaux och prova olika läckra desserter – allt på franska! En språkresa till Paris ger dig ett unikt tillfälle att se denna stad i ett nytt ljus när du praktiserar dina färdigheter och lär känna hur livet verkligen är bakom denna metropol très chic. Paris ligger på första plats som resmål för de som vill lära sig franska och de blir förälskade i denna stad så fort de kommer fram – du faller omedelbart för dess charm!
 

Se vårt urval av skolor för Franska - Paris

Varför göra en språkresa till Paris?

 

Var kan vara bättre att lära sig franska än i Frankrikes huvudstad? Självklart är det ett logiskt val och Paris är en speciell stad med gator fulla av kultur, historia och en särskild je ne sais quoi. Du kommer att älska att utforska Paris bortom Notre Dame och Louvren och lära känna den mer för varje dag medan du övar din franska i total fördjupning och gör snabba framsteg. Du får ökat självförtroende under din kurs i franska i Paris och kommer att se staden och dess befolkning i ett nytt ljus vartefter tiden går.


 

Vilken typ av kurs i franska kan jag göra i Paris?

 

Oavsett vad du letar efter kan ESL hjälpa dig att hitta den ideala kursen som passar dina behov. Våra partnerskolor erbjuder ett brett kursutbud och dynamiska lektioner med högkvalitativ undervisning, utformade för att hjälpa dig att avancera varje dag. Våra skolor erbjuder standard-, intensiv-, superintensiv- och kombinerade kurser, så det enda du behöver göra är att bestämma hur länge du vill stanna! Om du vill ta en officiell examen i franska, ger våra partnerskolor förberedande examenskurser. På vilket sätt du än önskar studera franska i Paris hjälper våra skolor dig att nå dina mål.


 

Varför välja ESL för att plugga franska i Paris?

 
 • Vår erfarenhet och kunskap hjälper oss att hitta den rätta kursen för dig. Studenter har givit ESL sitt förtroende i över 20 år, sedan 1996, för att hjälpa dem att finna den perfekta språkkursen utomlands.
 • ESL:s partnerskolor erbjuder ett brett kursutbud och undervisning av hög kvalitet i en välkomnande, vänlig miljö. Vi har handplockat var och en av våra skolor och håller en nära kontakt med dem för att säkra att våra standardkrav uppfylls.
 • Vi erbjuder en komplett service med gratis, personaliserad rådgivning tillsammans med oslagbara priser på alla våra kurser. Vi hjälper dig att organisera din ideala kurs i franska i Paris med stöd under hela tiden för en verkligt minnesvärd upplevelse.
Hitta en skola på kartan

Hitta den perfekta skolan

Tack vare vår Course Finder kan du ange dina önskemål och hitta den skola som passar dig bäst.

Jämför skolorna med vår Course Finder
Är du intresserad av denna stad?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.