Språkresor till Lyon

Gräv ner dig i både kulturen och språket på en kurs i franska i historiska Lyon! En språkresa till Lyon är en otrolig möjlighet att omge dig med franska i en emblematisk stad, berömd i hela Frankrike som gastronomins huvudstad. Lägg härtill det vackra läget vid floderna och de typiska franska avenues att promenera utefter, så har du det perfekta receptet för en perfekt kurs i franska utomlands. Lär känna den autentiska franska livsstilen under din kurs i franska i Lyon i år!
 

Se vårt urval av skolor för Franska - Lyon

 • Lägg till i favoriter

  Språkskolan i Lyon ligger i en vacker byggnad i kvarteret Presqu’île. Du läser franska mitt i stadens...

  Från 3125 SEK
  300 EUR för 1 vecka

Fördelar med att läsa franska i Lyon:

 
 • Du fördjupar dig totalt i det franska språket och kulturen från dag ett och medan du utforskar Lyon, från dess typiska bouchons till den historiska Gamla stan, pratar och hör du franska hela tiden!
 • Eftersom Lyon är Frankrikes tredje största stad hittar du massor av saker att göra, inklusive kulturella evenemang, historisk arkitektur och, naturligtvis, mat att prova på överallt!
 • Tack vare Lyons storlek och rykte finns här en ansenlig studentpopulation, så du kommer att känna dig välkommen av lokalbefolkningen och ha möjlighet att praktisera din franska med dem och med internationella studenter från hela världen.
 

Typer av kurser i franska i Lyon

 

Våra partnerskolor erbjuder ett brett kursurval och var du än bestämmer dig för att studera, finner du samma ESL-kvalitet – dynamisk undervisning, en välkomnande miljö och stimulerande lektioner. Om du vill studera franska i Lyon, kan du välja mellan standard- halvintensiv- eller intensivkurser, förbereda dig inför en officiell examen i franska eller till och med välja privatlektioner för en helt individualiserad kurs. Hur du än vill studera franska har vi den perfekta kursen för dig!


 

Varför välja ESL för en språkresa till Lyon?

 

Vi är ett företag med mer än 20 års erfarenhet av att leverera den ideala språkkursen utomlands på fler än 250 resmål världen över. Vår insiderkunskap betyder att vi kan hjälpa dig att ordna din perfekta språkkurs och svara på alla dina frågor – oavsett stora eller små. Som en del av vår exklusiva service erbjuder vi gratis, personaliserade råd av din egen språkreserådgivare, vars uppgift är att ge dig stöd under varje steg i processen. Tusentals studenter har rest med oss under åren – förena dig med dem på din perfekta kurs i franska i Lyon!

Hitta en skola på kartan

Hitta den perfekta skolan

Tack vare vår Course Finder kan du ange dina önskemål och hitta den skola som passar dig bäst.

Jämför skolorna med vår Course Finder
Är du intresserad av denna stad?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.