Språkresor till New York

Bara tänk dig att studera engelska i staden som aldrig sover! För många är detta en verklig dröm: att bo i en av världens mest berömda städer och utveckla nya språkliga färdigheter varenda dag. Studera engelska i New York och lev din egen amerikanska dröm när du besöker de bästa sevärdheterna från Central Park till Empire State Building till hipsternas Brooklyn! ESL erbjuder ett brett kursutbud i engelska i USA, och New York förblir en av de populäraste destinationerna, som lockar studenter från hela världen år in och år ut.
 

Se vårt urval av skolor för Engelska - New York

Varför göra en språkresa till New York?

 
 • Fördjupa dig i det engelska språket i en av världens mest ikoniska, spännande städer, där det finns något att se i varje gathörn och nya saker att upptäcka varje dag.
 • Blanda dig med internationella studenter från hela världen. Eftersom staden har ett utmärkt rykte för språkskolor och kurser, besökes den av studenter från jordens alla hörn och du möter en varierad blandning av nationaliteter på din kurs i engelska i New York.
 • Lägg dig till med den berömda New York-accenten, som är en av de lättaste att känna igen i USA.


Vilken typ av kurser i engelska i New York kan jag göra?

Vilken typ av kurs du än söker, kan vi på ESL hitta den som passar dina behov och de mål du satt upp för dig själv. Vare sig du vill lära dig engelska för nöje och resor eller du behöver det för arbetet eller för att du vill ta en officiell examen, erbjuder våra partnerskolor ett brett urval kurser och flexibla kursalternativ för varje enskild student. Låt oss bara få veta vilken typ av kurs som intresserar dig, så hittar vi den som matchar dina behov. 

Varför välja ESL för att plugga engelska i New York?

Hos ESL finns ett brett kursutbud via våra partnerskolor, som vi ger vårt förtroende på grund av deras exceptionella undervisningskvalitet och deras välkomnande miljö. Vi har hjälpt studenter att hitta sin ideala språkkurs utomlands i över 20 år, så vi har byggt upp ett brett nätverk av skolor och upprätthåller en nära relation till dem hela året. Vi kan hjälpa dig med allt du behöver för din kurs i engelska i New York och ger dig stöd före, under och efter din kurs när vi ordnar ditt livs språkresa!

Hitta en skola på kartan

Hitta den perfekta skolan

Tack vare vår Course Finder kan du ange dina önskemål och hitta den skola som passar dig bäst.

Jämför skolorna med vår Course Finder
Är du intresserad av denna stad?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.