Språkresor till Chicago

Som en av USA:s största städer är Chicago ett fantastiskt val om du vill få erfarenhet av den hektiska amerikanska urbana livsstilen! Studera engelska i Chicago och du kommer att vara mitt i denna ikoniska metropol, käka panpizza och utforska det otroliga utbudet av kulturella evenemang Vindarnas stad har att erbjuda. ESL:s skolor för engelska i Chicago erbjuder möjligheten att lära dig fort och att praktisera dina färdigheter i engelska varje dag i ett världsberömt centrum för mångfald.
 

Se vårt urval av skolor för Engelska - Chicago

 • Lägg till i favoriter

  Vår partnerskola vetter mot ”the Magnificent Mile”, Chicagos innestråk, mitt i hjärtat av staden. Här...

  För närvarande finns 1 specialerbjudande

  Från 4317 SEK
  493 USD för 1 vecka
 • Lägg till i favoriter

  På 12 hektar av ett grönskande campus, hyser Dominican University vår partnerskola, på bara 20 minuter...

  För närvarande finns 1 specialerbjudande

  Från 10517 SEK
  1201 USD för 2 veckor

Varför studera engelska i Chicago?

 

Chicago är en av värdens berömdaste städer och på goda grunder. Det finns så mycket att se och att göra, från alla sorters museer till stadens musikscen, från det italiensk-amerikanska köket till den enorma Lake Michigan. En språkresa till Chicago låter dig utforska dessa unika, speciella aspekter av staden på nära håll och praktisera dina färdigheter varje dag när du integrerar dig i den amerikanska livsstilen.


 

Vad kommer jag att göra under min språkkurs i engelska i Chicago?

 

På ESL hjälper vi varje enskild student att hitta den skola som passar bäst, genom att skräddarsy kurserna så att de passar specifika behov och önskemål. Det betyder att du kan utforma kursen du alltid velat göra – välj hur länge du vill studera, hur många timmar per dag, extraaktiviteter och utflykter och om du vill ta en examen eller göra en yrkesinriktad kurs med våra partnerskolor. Även dina boendeval är helt flexibla, så lär känna våra språkresor till Chicago och du kommer att hitta det ideala alternativet som passar just dina behov!


 

Varför välja ESL för att plugga engelska i Chicago?

 

Vi har över 20 års erfarenhet av att hjälpa studenter att finna sin perfekta språkresa utomlands och vårt stora utbud av kurser i USA gör att studenter förlitar sig på oss år efter år för att hitta den ideala språkkursen i engelska i Chicago eller i andra delar av landet. Vi lyssnar och guidar dig genom hela processen att organisera din språkresa med oss och du får din egna språkreserådgivare som svara på dina frågor oavsett hur små eller stora de är. Upptäck en värld av språk med ESL!

Hitta en skola på kartan

Hitta den perfekta skolan

Tack vare vår Course Finder kan du ange dina önskemål och hitta den skola som passar dig bäst.

Jämför skolorna med vår Course Finder
Är du intresserad av denna stad?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.