Språkresor till Bath

Kan någonstans vara mer engelskt än Bath? Vi betvivlar det. Hela denna stad är ett världsarv med en antik historia som sträcker sig över århundraden och med rader efter rader av hus, byggnader och gator som ser ut att komma direkt ur ett vykort. Lär dig engelska i Bath och ditt Instagram kommer att göra alla därhemma avundsjuka – plus att dina kunskaper kommer att förbättras med jättekliv när du praktiserar engelska varje dag och utforskar staden och dess omgivningar.
 

Se vårt urval av skolor för Engelska - Bath

 • Lägg till i favoriter

  Skolans huvudbyggnad ligger i ett hus från 1700-talet mitt i stadens centrum. Läget är perfekt eftersom...

  För närvarande finns 1 specialerbjudande

  Från 3470 SEK
  288 GBP för 1 vecka

Varför studera engelska i Bath?

 

Bath är en av Storbritanniens äldsta städer och under många år var den en populär spa-stad dit tusentals flockades varje år för det läkande vattnet. Arvet lever kvar och Bath är synonymt med avkoppling och kultur. Som universitetsstad kombinerar Bath idag modernt liv och tradition och det finns massor att se och att göra, inkluderande festivaler, museer och teater – för att inte nämna Stonehenge, som ligger nära staden.
 
Du talar engelska varje dag då du utforskar kullerstensgatorna och umgås med både ortsbor och internationella studenter, vilket hjälper dig att göra snabba framsteg!


 

Vilken typ av kurser i engelska kan jag göra i Bath?

 

Det är helt upp till dig att bestämma den rätta kursen för dig – hos ESL är alternativen flexibla och våra partnerskolor erbjuder många olika kurstyper att välja bland. Vi kan tillfredsställa alla behov och önskemål, från English for Work till English for Travel eller officiella examina om det är vad söker. Prata med oss för att hitta din perfekta kurs eller läs om våra engelska språkresor till Bath för att finna den ideala skolan för dig.


 

Varför välja ESL för en språkresa till Bath?

 

ESL erbjuder gratis, personaliserad rådgivning före, under och efter din vistelse när du pluggar engelska i Bath – vi ger dig stöd hela vägen och England är våra studenters toppresmål, så vi har djup kunskap och erfarenhet för att hjälpa dig att göra din vistelse oförglömlig. Få nya minnen och lär dig nya färdigheter på en engelsk språkresa till Bath i år!

Hitta en skola på kartan

Hitta den perfekta skolan

Tack vare vår Course Finder kan du ange dina önskemål och hitta den skola som passar dig bäst.

Jämför skolorna med vår Course Finder
Är du intresserad av denna stad?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.