Volontärarbetsprogram i Playa del Carmen, Mexiko

Den här gamla fiskebyn ligger på Yucatanhalvöns östkust och är idag en av de mest välbesökta platserna på Riviera Maya, ett turistområde i södra Mexiko som sträcker sig längs Karibiska sjön. Med sina paradisiska öar och sitt turkosfärgade hav är Playa del Carmen ett av de mest uppskattade resmålen i landet och dess turistindustri har upplevt en exceptionell tillväxt de senaste årtiondena. 

Se vårt urval av skolor - Playa del Carmen

 • Lägg till i favoriter

  Skolan Don Quijote har ett väldigt vackert läge, endast några minuters promenad från fantastiska...

  Från 3885 SEK
  450 USD för 1 vecka
Staden har till följd av detta utvecklat sin infrastruktur och är tillsammans med Cancún ett av Mexikos och hela Latinamerikas viktigaste turistområden. Med hotell som kan ta emot upp till 400 000 turister under högsäsongen har Playa del Carmen förvadlats till en internationell badort. Idag är närmare 75 % av befolkningen anställd inom hotellindustrin eller handeln. Playa del Carmen är den strategiskt perfekta utgångspunkten för att besöka de omgivande platserna, som till exempel Cozumel, mayastäderna Tulum och Uxmal och pyramiderna i Chichén Itzá. I Playa del Carmen upplever man en dynamisk och livlig stämning! Allt blandas i detta lilla paradis i hjärtat av Karibien – från utländska investerare som letar efter en vilsam miljö där de kan tillbringa semestern till natur- och kulturälskare och festsugna ungdomar som kommer för att njuta av det intensiva nattlivet!
Hitta en skola på kartan

Hitta den perfekta skolan

Tack vare vår Course Finder kan du ange dina önskemål och hitta den skola som passar dig bäst.

Jämför skolorna med vår Course Finder
Är du intresserad av denna stad?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.