Språkresor till Bocas del Toro

Bra, 70 omdömen

En språkresa till Bocas del Toro låter dig upptäcka en unik afro-karibisk atmosfär, orörda stränder, vikar, korall och delfiner! Denna otroliga öprovins är det perfekta valet om du vill simma, sola och njuta av naturens skönhet när du studerar spanska i Bocas del Toro. Välj att studera spanska i Bocas del Toro och du kommer att förälska dig i denna fantastiska ö!

 
Språkresor till Bocas del Toro
Bocas del Toro
1 / 10
Spanska skolor i Bocas del Toro

På en kurs i spanska i Bocas del Toro, kommer du inte bara att ha chansen att lära dig spanska i en naturlig miljö, utan också upptäcka skönheten hos denna idylliska plats. När du pluggar spanska i Bocas del Toro, kommer våra partnerskolor att se till att du deltar i fördjupande, dynamiska lektioner, men du får också tid att utforska de fantastiska stränderna och sevärdheterna på ön. Våra partnerspråkskolor ligger i hjärtat av Bocas stad på Isla Colón, så när du studerar spanska i Bocas del Toro kommer du vara endast några minuter från de bästa sevärdheterna!

Hmm, det verkar inte som vi har någon tillgänglig skola just nu i det land du valt. Varför inte studera ditt språk på något av våra andra fantastiska resmål?

Kolla dem nedan

Varför studera spanska i Bocas del Toro?

esl Bocas del Toro language stay 3 column 1
Öliv
 • Isla Colón är en otrolig ö, där du kan sola och se lokala vilda djur på Starfish Beach eller bara njuta av det lokala nattlivet och musik i Bocas stad - kontakta oss för mer information om att studera i Bocas del Toro.
 • Om du vill prova det lokala köket när du studerar spanska i Bocas del Toro, gå till Bocas Brewery i huvudstaden eller prova en lokal vattenrestaurang, där du kan prova grillade skaldjur eller den berömda ceviche.
esl Bocas del Toro language stay 3 column 2
Resande
 • Bocas del Toro består av en handfull vackra karibiska öar, så missa inte att besöka platser som Isla Bastimentos och Isla Zapatillas på din kurs i spanska i Bocas del Toro.
 • I pittoreska Dolphin Bay kan du även observera delfiner i deras naturliga livsmiljö, eller ta en båt ut till Bird Island för att se tropiska fåglar!
esl Bocas del Toro language stay 3 column 3
Aktiviteter
 • I den här öprovinsen finns det så mycket att göra då du studerar spanska utomlands, speciellt om du gillar vattensporter - snorkla i vattnet runt Isla Colón eller hyr en surfbräda på spännande Punta Bluff!
 • Få PADI-dykning certifierad i Bocas del Toro, eller om du vill stanna på torra land, gör en rundtur i Reserva Municipal Bluff Beach för att se sköldpaddor i deras naturliga livsmiljö.

Populära frågor om att studera spanska i Bocas del Toro:

Hur mycket kostar det att bo och studera spanska i Bocas del Toro?

Bocas del Toro har en låg levnadskostnad jämfört med andra platser i Karibien, vilket betyder att du inte kommer att gå över budgeten medan du lär dig spanska utomlands. En vattentaxi mellan öarna kostar bara 2:50 euro (3 balboas), och en måltid på en lokal restaurang kan kosta mindre än 5 euro (6 balboas). Våra spanska kurser i Bocas del Toro börjar från 216 euro för en vecka, så kontakta gärna ESL för en gratis prisoffert för din språkresa till vackra Panama.

Vilka är fördelarna med att studera spanska i Bocas del Toro?

 • På en kurs i spanska i Bocas del Toro kommer du att vara omgiven av fantastisk karibisk natur, där du kan koppla av och varva ner medan du lär dig spanska utomlands.
 • Studera spanska i Bocas del Toro, du lär dig om öns livsstil, provar på traditionella maträtter och gör stora framsteg när du pratar med lokalbefolkningen på deras modersmål!

Vilken typ av kurser i spanska kan jag göra i Bocas del Toro?

Oavsett om du letar efter en standard- eller intensivkurs, eller en kurs som kombinerar språkinlärning med aktiviteter, kan ESL hitta rätt språkkurs utomlands i Panama för dig! Några av de spanska kurserna i Bocas del Toro våra partnerskolor erbjuder inkluderar:

 • Lektioner från A1- till C1-nivå
 • Kombinerade privat- och grupplektioner
 • Kurser Spanska PLUS aktivitet (t.ex. surfing, dykning)

Har du några övriga frågor om att studera spanska i Bocas del Toro?

Se övriga populära destinationer

Fler spännande destinationer som kan intressera dig