ESL & du, Test online
ESL & du

Test online

Test by yourself

ESL - Test online

TESTA DIN SPRÅKNIVÅ I ENGELSKA

English Test
ESL - Test online

TESTA DIN SPRÅKNIVÅ I TYSKA

Deutsch Test
ESL - Test online

TESTA DIN SPRÅKNIVÅ I ITALIENSKA

Test d'taliano
ESL - Test online

TESTA DIN SPRÅKNIVÅ I SPANSKA

Prueba de español
ESL - Test online

TESTA DIN SPRÅKNIVÅ I FRANSKA

Test de français
ESL - Test online

TESTA DIN SPRÅKNIVÅ I KINESISKA

Test I Kinesiska
ESL - Test online

TESTA DIN SPRÅKNIVÅ I ARABISKA

Arabic test

5 SKÄL ATT VÄLJA ESL – SPRÅKUTBILDNING UTOMLANDS

 1. Star Agency Europe
 2. ESL VALD TILL BÄSTA SPRÅKRESEFÖRMEDLARE I EUROPA

  För tredje gången har ESL – Språkutbildning utomlands tagit hem titeln som bästa språkreseförmedlare i Europa vid STM Awards-galan 2014.

 3. LÄGSTAPRISGARANTI

  Vi återbetalar prisskillnaden, om du för samma kurs, på samma skola och på samma villkor skulle finna ett billigare pris hos någon annan språkreseförmedlare i Sverige.

 4. GRATIS OCH PERSONLIG SERVICE 

  Vi erbjuder dig en personlig och helt kostnadsfri uppföljning av varje steg av din språkresa. 

 5. KUNDTILLFREDSSTÄLLELSE  

  Under 2014 har 97 % av våra studenter rekommenderat ESL – Språkutbildning utomlands till sina närmaste.

 6. KVALITETSCERTIFIERING 

  ESL – Språkutbildning utomlands är erkänd av kvalitetskontrollorgan inom utbildning och turism.

SPRÅKTESTER ONLINE

Kolla din språknivå online på några minuter!

RESEBERÄTTELSER

ESL är ett företag som organiserar språkresor och är mycket uppmärksamma för att försöka att tillfredsställa alla dina önskemål och behov. När du väljer boende, till exempel i värdfamilj och bokar med lite framförhållning så är det möjligt att ESL placerar dig i ett hus utefter din egen smak. Jag tyckte mycket om deras arbetssätt och det är ett företag som jag skulle välja igen om jag ville studera utomlands en gång till.

Läsa mer

Jag åkte till Australien i två månader. Skolan Lexis English Perth erbjuder en idealisk plats för att lära sig engelska och samtidigt njuta av semestern. Skolan ligger 2 minuter från Scarborough Beach... det är underbart att äta lunch vid havet. Det tar bara en halvtimme att ta sig till centrum med kollektivtrafiken. Lärarna är väl förberedda, de känner sina elever väl och kan deras styrkor och svagheter. Skolan anordnar också många utflyker på helgerna vilket ger möjlighet till att träffa andra studenter och att upptäcka nya platser. Att resa i Australien är en härlig upplevelse! Man har ett riktigt bra liv, jag skulle ha stannat! Jag rekommenderar det till 100%.

Läsa mer

Noosa är en liten, lugn och vacker stad, det perfekta stället för att studera språk och känna sig som om man är på semester. Omgiven av stränder och en nationalpark, allt ligger nära. Jag rekommenderar också att besöka de närliggande Fraser Island och Moreton Island, två paradisöar. Gällande skolan så har jag goda minnen med mig. Man känner sig som hemma från dag ett. Lärarna och personalen är toppen. Jag tror att det skulle ha varit omöjligt att hitta en bättre plats för att tillbringa dessa två månader. Australien har allt man kan önska av en språkresa: perfekt väder, en vacker omgivning, trevliga människor, en skola av hög kvalitet som stöttar och lyssnar på sina studenter, en massa saker att göra och människor från hela världen som man kan lära att känna. Jag är mycket glad att jag tillbringade två månader där och om jag var tvungen att göra om det så skulle jag inte ändra på något.

Läsa mer

COMMUNITY ESL – SPRÅKUTBILDNING UTOMLANDS

Upptäck reseberättelser, uppfattningar och anekdoter av våra studenter som varit på språkresa genom våra bloggar, våra sidor på sociala medier och våra olika plattformar online.

VIDEOFILMER