ESL & du, Test online
ESL & du

Test online

Test by yourself

ESL - Test online

TESTA DIN SPRÅKNIVÅ I ENGELSKA

English Test
ESL - Test online

TESTA DIN SPRÅKNIVÅ I TYSKA

Deutsch Test
ESL - Test online

TESTA DIN SPRÅKNIVÅ I ITALIENSKA

Test d'taliano
ESL - Test online

TESTA DIN SPRÅKNIVÅ I SPANSKA

Prueba de español
ESL - Test online

TESTA DIN SPRÅKNIVÅ I FRANSKA

Test de français
ESL - Test online

TESTA DIN SPRÅKNIVÅ I KINESISKA

Test I Kinesiska
ESL - Test online

TESTA DIN SPRÅKNIVÅ I ARABISKA

Arabic test

5 SKÄL ATT VÄLJA ESL – SPRÅKUTBILDNING UTOMLANDS

 1. Star Agency Europe
 2. ESL VALD TILL BÄSTA SPRÅKRESEFÖRMEDLARE I EUROPA

  För femte gången har ESL – Språkutbildning utomlands tagit hem titeln som bästa språkreseförmedlare i Europa vid ST Awards-galan 2016.

 3. LÄGSTAPRISGARANTI

  Vi återbetalar prisskillnaden, om du för samma kurs, på samma skola och på samma villkor skulle finna ett billigare pris hos någon annan språkreseförmedlare i Sverige.

 4. GRATIS OCH PERSONLIG SERVICE 

  Vi erbjuder dig en personlig och helt kostnadsfri uppföljning av varje steg av din språkresa. 

 5. KUNDTILLFREDSSTÄLLELSE  

  Under 2016 har 97 % av våra studenter rekommenderat ESL – Språkutbildning utomlands till sina närmaste.

 6. KVALITETSCERTIFIERING 

  ESL – Språkutbildning utomlands är erkänd av kvalitetskontrollorgan inom utbildning och turism.

SPRÅKTESTER ONLINE

Kolla din språknivå online på några minuter!

RESEBERÄTTELSER

Daniel Narciso Agostinho

Jag tog en intensivkurs i tyska i Freiburg och jag kunde inte haft en bättre upplevelse. Stämningen mellan studenterna var fantastisk, där fanns stor kulturell rikedom och en stor längtan efter att lära. När jag kom, överraskade det mig att alla studenterna ansträngde sig att tala tyska sinsemellan, även om de hade samma modersmål. Freiburg är en ung och glad stad och omgivningarna underbara. Det finns stor variation av idrotter, kultur, ställen att gå ut på kvällen och massor av platser där man kommer i kontakt med naturen: sjön Titisee är ett måste. Jag har med mig många positiva minnen från min resa: all tyska jag lärde mig på kort tid, vännerna jag fick, utflykterna …

Läsa mer
Salvador Barranco Cárceles

Totalt sett har det varit mycket intressant och givande, jag har njutit mycket av upplevelsen. Om staden kan jag säga att det inte är den vackraste, eller renaste, jag sett. Emellertid erbjuder den många aktiviteter och kulturella sevärdheter och den är kosmopolitisk. Du kommer inte att ha tråkigt.

Skolan var toppen, från lärarna till studenterna helt fantastiska, coolt. Jag gillade sättet att undervisa och dynamiken under lektionerna. Jag har verkligen lärt mig mycket och förbättrat mina färdigheter; skolan kan rekommenderas. Det enda felet är att inte datorer och internet fungerade ordentligt, vilket många gånger gjorde lektionerna sega. Definitivt fantastiskt.

Läsa mer
Julia Jiménez López

Min erfarenhet av att boka med Antonio var perfekt, speciellt på sommaren när jag kom första gången, eftersom han hjälpte mig mycket och berättade vart jag kunde resa och andra gången med Inés för att boka en språkresa igen till Liverpool School of English. När jag kom på sommaren föreslog de olika alternativ för att åka utomlands och lära mig engelska och jag bestämde mig för Liverpool. Den andra gången behövde jag inte fråga mig vart jag skulle, eftersom jag var så nöjd med min första upplevelse. Jag valde Liverpool på grund av de goda flygförbindelserna med Málaga. Jag tycker mycket om Liverpool, för det är en liten stad, lätt att ta sig omkring i eftersom man inte behöver använda kollektivtrafik och det finns mycket att se och att göra. Inte ens för att se områden utanför staden, som Sefton Park, behöver man ta buss. Det finns också bra ställen för shopping i centrum och vid hamnen. En annan anledning till att jag tycker att Liverpool är ett attraktivare resmål än andra städer som London, är att den är mycket mer lättillgänglig. Jag kan rekommendera skolan framför allt på grund av lektionerna i engelska som är mycket angenämare, roligare och dynamiska än de lektioner i engelska som jag har tagit i Spanien. Lektionerna är mycket mer kommunikativa. Tack vare min andra resa till Liverpool har jag kunnat upptäcka mycket mer av staden, eftersom jag inte hann med allt första gången jag kom dit och till skolan. Alla lärarna är mycket sympatiska och bryr sig om att intressera och motivera studenterna. Jag tyckte också mycket om samarbetet mellan eleverna och skolans personal. Atmosfären i skolan kan inte vara bättre. Studenterna kommer ensamma från alla världens hörn och vi måste umgås med varandra när vi är där. Det är en bra blandning av nationaliteter och allt eftersom du förbättrar din nivå i engelska vågar du prata mer och mer med elever från olika länder och med olika nationaliteter och det är lätt att bli vän med alla.

Läsa mer

COMMUNITY ESL – SPRÅKUTBILDNING UTOMLANDS

Upptäck reseberättelser, uppfattningar och anekdoter av våra studenter som varit på språkresa genom våra bloggar, våra sidor på sociala medier och våra olika plattformar online.

VIDEOFILMER