ESL & du, Test online
ESL & du

Test online

Test by yourself

ESL - Test online

TESTA DIN SPRÅKNIVÅ I ENGELSKA

English Test
ESL - Test online

TESTA DIN SPRÅKNIVÅ I TYSKA

Deutsch Test
ESL - Test online

TESTA DIN SPRÅKNIVÅ I ITALIENSKA

Test d'taliano
ESL - Test online

TESTA DIN SPRÅKNIVÅ I SPANSKA

Prueba de español
ESL - Test online

TESTA DIN SPRÅKNIVÅ I FRANSKA

Test de français
ESL - Test online

TESTA DIN SPRÅKNIVÅ I KINESISKA

Test I Kinesiska
ESL - Test online

TESTA DIN SPRÅKNIVÅ I ARABISKA

Arabic test

5 SKÄL ATT VÄLJA ESL – SPRÅKUTBILDNING UTOMLANDS

 1. Star Agency Europe
 2. ESL VALD TILL BÄSTA SPRÅKRESEFÖRMEDLARE I EUROPA

  För femte gången har ESL – Språkutbildning utomlands tagit hem titeln som bästa språkreseförmedlare i Europa vid ST Awards-galan 2016.

 3. LÄGSTAPRISGARANTI

  Vi återbetalar prisskillnaden, om du för samma kurs, på samma skola och på samma villkor skulle finna ett billigare pris hos någon annan språkreseförmedlare i Sverige.

 4. GRATIS OCH PERSONLIG SERVICE 

  Vi erbjuder dig en personlig och helt kostnadsfri uppföljning av varje steg av din språkresa. 

 5. KUNDTILLFREDSSTÄLLELSE  

  Under 2015 har 97 % av våra studenter rekommenderat ESL – Språkutbildning utomlands till sina närmaste.

 6. KVALITETSCERTIFIERING 

  ESL – Språkutbildning utomlands är erkänd av kvalitetskontrollorgan inom utbildning och turism.

NYHETER

SPRÅKTESTER ONLINE

Kolla din språknivå online på några minuter!

RESEBERÄTTELSER

María Nebot Chirivella

Veckan jag tillbringade på Malta var magnifik. Lägenheten låg bara en kvart med buss från skolan, vilken befinner sig i centrum av Valletta. Jag hade inte ens ett enda tillfälle att prata spanska under vistelsen, vilket hade till resultat att jag fick flyt i talet när jag kommunicerade på engelska. Kolans installationer är fantastiska och både personalen där och resten av eleverna var mycket välkomnande. Dessutom har Malta mycket bra kommunikationer via sitt nät av bussar och det var perfekt för att turista å ön.
Sammanfattning: Upplevelsen får 10 av 10!

Läsa mer
Mario Guzmán Carretero

Min vistelse på Atlantic Language har varit mycket produktiv. Jag har ordentligt förbättrat min nivå i talad engelska, vilket var mitt huvudsakliga mål. Skolan är mycket bra och välorganiserad, även om den passar bättre för längre kurser. Jag bodde hos en irländsk familj och är mycket nöjd med det. De var fantastiska och behandlade mig hela tiden som en av familjen.

Läsa mer
Jorge Varela

Ett av mina nyårslöften var att lära mig ett nytt språk, så jag började med privatlektioner i Spanien och beslöt att komplettera dessa med en tvåveckors intensivkurs i Lissabon under min sommarsemester. Lektionerna är mycket effektiva och håller en hög nivå. Detta medför att lärarna är fordrande avseende resultat, övningar, presentationer, skrivning etc. På standardkursen ges grunderna i grammatik, övningar, läsning, hörförståelse och muntlig framställning. Under intensivkursen övas att tala, gruppen bestå av maximalt 8 personer, ibland är det färre, och detta gör att du inte kan koppla av, du måste hela tiden delta.

Skolan erbjuder ett intressant aktivitetsprogram varje eftermiddag, vilket är kopplat till intensivkursen. Museibesök, middagar, vinprovning, etc. Många studenter deltar dagligen och det är ett mycket bra sätt att lära känna folk. Skolan är lätt att nå med buss och tunnelbana och det finns restauranger och shoppingcentra i närheten.

Jag träffade ingen från Spanien på skolan. Jag fick vänner från Angola, Namibia, Belgien, Tyskland, Turkiet, England, USA, Sverige, Libyen och andra länder. Det fanns studenter i alla åldrar, 50+ och de som var mellan 20 och 25.

På eftermiddagarna kan man passa på att gå till stranden, till uteserveringarna, marknaderna, affärerna och framför allt till alla parkerna och konstgallerierna. Lissabon har dessutom fantastiska restauranger och diskotek till mycket bra priser. I närområdet kan du bland annat besöka Nazaré, Alcoubaça och Sintra.

En erfarenhet jag definitivt kommer att göra om.

Läsa mer

COMMUNITY ESL – SPRÅKUTBILDNING UTOMLANDS

Upptäck reseberättelser, uppfattningar och anekdoter av våra studenter som varit på språkresa genom våra bloggar, våra sidor på sociala medier och våra olika plattformar online.

VIDEOFILMER