ESL & du, Test online
ESL & du

Test online

Test by yourself

ESL - Test online

TESTA DIN SPRÅKNIVÅ I ENGELSKA

English Test
ESL - Test online

TESTA DIN SPRÅKNIVÅ I TYSKA

Deutsch Test
ESL - Test online

TESTA DIN SPRÅKNIVÅ I ITALIENSKA

Test d'taliano
ESL - Test online

TESTA DIN SPRÅKNIVÅ I SPANSKA

Prueba de español
ESL - Test online

TESTA DIN SPRÅKNIVÅ I FRANSKA

Test de français
ESL - Test online

TESTA DIN SPRÅKNIVÅ I KINESISKA

Test I Kinesiska
ESL - Test online

TESTA DIN SPRÅKNIVÅ I ARABISKA

Arabic test

5 SKÄL ATT VÄLJA ESL – SPRÅKUTBILDNING UTOMLANDS

 1. Star Agency Europe
 2. ESL VALD TILL BÄSTA SPRÅKRESEFÖRMEDLARE I EUROPA

  För fjärde gången har ESL – Språkutbildning utomlands tagit hem titeln som bästa språkreseförmedlare i Europa vid ST Awards-galan 2015.

 3. LÄGSTAPRISGARANTI

  Vi återbetalar prisskillnaden, om du för samma kurs, på samma skola och på samma villkor skulle finna ett billigare pris hos någon annan språkreseförmedlare i Sverige.

 4. GRATIS OCH PERSONLIG SERVICE 

  Vi erbjuder dig en personlig och helt kostnadsfri uppföljning av varje steg av din språkresa. 

 5. KUNDTILLFREDSSTÄLLELSE  

  Under 2014 har 97 % av våra studenter rekommenderat ESL – Språkutbildning utomlands till sina närmaste.

 6. KVALITETSCERTIFIERING 

  ESL – Språkutbildning utomlands är erkänd av kvalitetskontrollorgan inom utbildning och turism.

SPRÅKTESTER ONLINE

Kolla din språknivå online på några minuter!

RESEBERÄTTELSER

Jag heter Rocío och jag reste till Liverpool i juli. Först så började jag med att söka efter information om de olika språkreseförmedlarna. Jag bad om offerter, läste om de olika städerna etc. Sedan, efter en hel del efterforskning, så valde jag ESL - det var verkligen ett utmärkt val! Så fort jag kan kommer jag att upprepa denna upplevelse men jag vill stanna längre nästa gång eftersom att jag var bara där i 2 veckor och de gick väldigt fort.

I början är allt nytt: familjen, staden... och man undrar hur det kommer att gå. Men allt eftersom att dagarna går så börjar du att träffa människor och även att skaffa en grupp vänner.

Jag är verkligen glad att jag haft en upplevelse som denna. Jag skulle vilja tacka ESL, familjen och skolan för att de varit så snälla och bidragit till att allt har varit så enkelt. Jag rekommenderar denna upplevelse till alla modiga där ute som vill se något annat och upptäcka nya platser och samtidigt lära sig saker.

Läsa mer

Jag gjorde definitivt rätt val när jag bestämde mig för att studera vid Wimbledon School of English under en månad. ESL gav mig all information jag behövde för att genomföra ett skräddarsytt program. I mitt fall var målet att få ett CAE-certifikat och att delta i en 4-veckors intensivkurs innan provet.

Lärarna och resten av personalen på skolan var alltid redo att hjälpa till om man hade frågor av något slag. Nivån och tempot på lektionerna var högt men undervisningen var dynamisk vilket gjorde dem mer lättsamma. Förutom kurserna så erbjöd skolan ett stort utbud av kulturella och sociala aktiviteter vilket skapade en mycket god stämning. Det var en mycket berikande erfarenhet som absolut var värd att uppleva.

Läsa mer

Jag kunde inte vara mer tacksam gentemot ESL då de har behandlat mig så bra. De tillhandahöll en snabb och effektiv service och lyckades att anpassa programmet utefter mina personliga behov på rekordtid... 3 veckor efter att jag hade kontaktat dem så var jag på väg till Boston. Det var det bästa beslutet någonsin! Boston är en fantastisk studentstad då två av dess universitet - Harvard och MIT - är bland de mest prestigefyllda i världen. Det är lätt att ta sig runt i staden som har ett av USA:s äldsta centrum. Jag bodde på campus där det varje dag fanns massor av aktiviteter för att hjälpa eleverna till att lära känna varandra. Jag kände mig hemma redan från första dagen; alla var jättesnälla och bidrog till att man kände en tillhörighet. Jag fick goda vänner från olika länder vilket verkligen berikade min vistelse. Fina minnen!

Läsa mer

COMMUNITY ESL – SPRÅKUTBILDNING UTOMLANDS

Upptäck reseberättelser, uppfattningar och anekdoter av våra studenter som varit på språkresa genom våra bloggar, våra sidor på sociala medier och våra olika plattformar online.

VIDEOFILMER