ESL & du, Test online
ESL & du

Test online

Test by yourself

ESL - Test online

TESTA DIN SPRÅKNIVÅ I ENGELSKA

English Test
ESL - Test online

TESTA DIN SPRÅKNIVÅ I TYSKA

Deutsch Test
ESL - Test online

TESTA DIN SPRÅKNIVÅ I ITALIENSKA

Test d'taliano
ESL - Test online

TESTA DIN SPRÅKNIVÅ I SPANSKA

Prueba de español
ESL - Test online

TESTA DIN SPRÅKNIVÅ I FRANSKA

Test de français
ESL - Test online

TESTA DIN SPRÅKNIVÅ I KINESISKA

Test I Kinesiska
ESL - Test online

TESTA DIN SPRÅKNIVÅ I ARABISKA

Arabic test

5 SKÄL ATT VÄLJA ESL – SPRÅKUTBILDNING UTOMLANDS

 1. Star Agency Europe
 2. ESL VALD TILL BÄSTA SPRÅKRESEFÖRMEDLARE I EUROPA

  För tredje gången har ESL – Språkutbildning utomlands tagit hem titeln som bästa språkreseförmedlare i Europa vid STM Awards-galan 2014.

 3. LÄGSTAPRISGARANTI

  Vi återbetalar prisskillnaden, om du för samma kurs, på samma skola och på samma villkor skulle finna ett billigare pris hos någon annan språkreseförmedlare i Sverige.

 4. GRATIS OCH PERSONLIG SERVICE 

  Vi erbjuder dig en personlig och helt kostnadsfri uppföljning av varje steg av din språkresa. 

 5. KUNDTILLFREDSSTÄLLELSE  

  Under 2014 har 97 % av våra studenter rekommenderat ESL – Språkutbildning utomlands till sina närmaste.

 6. KVALITETSCERTIFIERING 

  ESL – Språkutbildning utomlands är erkänd av kvalitetskontrollorgan inom utbildning och turism.

SPRÅKTESTER ONLINE

Kolla din språknivå online på några minuter!

RESEBERÄTTELSER

ESL är ett företag som organiserar språkresor och är mycket uppmärksamma för att försöka att tillfredsställa alla dina önskemål och behov. När du väljer boende, till exempel i värdfamilj och bokar med lite framförhållning så är det möjligt att ESL placerar dig i ett hus utefter din egen smak. Jag tyckte mycket om deras arbetssätt och det är ett företag som jag skulle välja igen om jag ville studera utomlands en gång till.

Läsa mer

Vi börjar med det viktigaste som är min engelska. På några få veckor har jag gjort stora framsteg: jag har ett bättre flyt i engelskan och ett större ordförråd, allt tack vare lektionerna och upplevelserna med andra studenter både på och utanför skolan. Gällande multimedia så är EC en skola där du kan hitta allt som du behöver. Klassrummen är välutrustade och det som jag gillade mest är bemötandet från lärarna. De är trevliga människor som finns nära till hands och är vänliga då de hjälper dig med eventuella frågor, dessutom kan man skämta med dem. Jag tycker om arbetssätten på denna skola och skulle naturligtvis göra om denna upplevelse om jag kunde. Om jag var tvungen att betygsätta BCE - New York så skulle jag utan tvekan ge den 9.

Läsa mer

Min upplevelse har varit otrolig då jag sen min ankomst till Liverpool har trivts så både med min värdfamilj som har varit underbar och har hjälpt mig med allt och på skolan där alla är mycket vänliga och hjälper dig med alla dina problem. Staden är imponerande eftersom att den har så många saker att se och att göra, den är full av museer och pubar av alla slag där man kan avnjuta en god öl... Jag trodde aldrig att denna upplevelse skulle vara en av de bästa i mitt liv, jag planerar faktiskt på allvar att spara lite mer pengar för att kunna åka tillbaka för att ytterligare förbättra min engelska och kanske hitta ett jobb där. Jag har blivit förälskad i Liverpool, staden är så full av liv och människorna är så vänliga och hjälpsamma. Jag känner mig så tacksam, både gentemot min engelska familj och mot skolan för att de har fått mig att må så bra dessa sex veckor, tiden har flygit fram. Stort tack också till ESL som har fått allt att fungera så bra. Tack.

Läsa mer

COMMUNITY ESL – SPRÅKUTBILDNING UTOMLANDS

Upptäck reseberättelser, uppfattningar och anekdoter av våra studenter som varit på språkresa genom våra bloggar, våra sidor på sociala medier och våra olika plattformar online.

VIDEOFILMER