esl french course hero

Gratis franskatest

Testa dina franskakunskaper med detta snabba onlinetest

Testa din nivå i franska

Utvärdera din nivå

Vill du veta din nivå i franska innan du anmäler dig till en kurs i franska utomlands?
 
Ta vårt gratistest i franska idag. 
 
Med detta korta test vill vi hjälpa dig att utvärdera olika typer av färdigheter i franska, från grammatik till ordförråd.
 
Vårt gratistest i franska omfattar 40 flervalsfrågor och är perfekt för studenter som vill förbättra sina kunskaper eller bara mätta sin nivå för att vara säkra på att anmäla sig till rätt kurs.
 
Testet tar ca 20 minuter och du får resultatet direkt: en utvärdering av din nivå i franska och en lista på svaren som du kan gå igenom. Du behöver inte lämna någon personlig information och du kan repetera testet så många gånger du vill.
 
Vi hoppas du ska uppskatta vårt test i franska online.
 
Lycka till! Bonne chance !

Varför bör du göra vårt franskatest online?

1

Välja rätt franskakurs

Innan du bestämmer dig för att delta i en franskakurs utomlands behöver du veta var du börjar och vilka dina styrkor och svagheter är. Detta gör att du kan välja en franskakurs som fokuserar på dina specifika behov.

2

Sätta upp mål

Utan att ha gjort ett franskatest är det svårt att veta vilka mål som är uppnåeliga - när du väl vet nuvarande nivå har du en tydlig förståelse för vilka färdigheter du behöver förbättra för att nå en högre franskanivå.

3

Mäta dina framsteg

Om du har studerat franska ett tag, kan vårt franskatest visa framstegen så långt, och hur långt du kan nå under en språkresa utomlands. Genom att göra testet under och efter franskakursen utomlands kan du även se hur långt du har nått.

Letar du efter ett autentiskt test i franska?

Få en bättre bild av din nivå i franska och få ditt livs upplevelse genom att lära dig franska utomlands. Testa din franska på något av våra resmål nedan och få en unik erfarenhet.

Kolla in våra franska resmål

Specialerbjudanden
Hitta bästa erbjudandet för din språkkurs.
ESL promotions hero