Freiburg

Två betydande plus tar Freiburg till täten i raden av Tysklands mest attraktiva städer: dess dynamik som universitetsstad och dess unika geografiska läge.
 

Se vårt urval av skolor för Tyska - Freiburg

 • Lägg till i favoriter

  Snabba framsteg tack vare tillförlitlig effektivitet! När det gäller professionell tyskundervisning för...

  Från 6485 SEK
  625 EUR för 1 vecka
När du är ute på gatorna där cykeln regerar, märker du att det överallt finns studenter som studerar på det prestigefyllda universitetet Albert-Ludwig. Staden ligger mitt i den ekonomisk korsning mellan Tyskland, Basel, Mulhouse och Strasbourg. Detta läge i närheten av Schweiz och Frankrike gynnar utbyten på alla nivåer. I Freiburg är det tjänstesektorn med sin enorma potential som dominerar den lokala ekonomin. Staden ligger vid Schwarzwalds fot och här har man mest solsken i hela Tyskland. Freiburg är föregångare inom ekologi och tekniker för att värna om miljön, öppen och välkomnande. Här lär man sig yrkesinriktad tyska, som utifrån deltagarnas behov, kan vara inom handel, finans, juridik, industri eller yrken inom medicin.
Hitta en skola på kartan

Hitta den perfekta skolan

Tack vare vår Course Finder kan du ange dina önskemål och hitta den skola som passar dig bäst.

Jämför skolorna med vår Course Finder
Är du intresserad av denna stad?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.