Bamberg

I denna fantastiskt välbevarade stad som är en del av UNESCO:s världsarv, tjusas besökarna av en miljö som gjord för studier och möten. Bamberg är en arkitektonisk juvel väl värd att upptäcka.
 

Se vårt urval av skolor för Tyska - Bamberg

 • Lägg till i favoriter

  Lär dig affärstyska på rekordtid! Kurserna i affärstyska på språkskolan Treffpunkt i Bamberg, ges i...

  Från 8209 SEK
  795 EUR för 1 vecka
Tusentals universitetsstuderande, samlade i denna stad i mitten av den europeiska kontinenten, ger Bamberg en ojämförlig dynamik: Upptäck de stensatta gatorna, öltraditionen, den gamla stadsdelen – men även de många grönytorna och invånarnas gemyt i denna bayerska stad. Redan sedan 900-talet utgjorde Bamberg en länk mellan slaverna och den västra delen av Europa. Från 1100-talet har staden och dess arkitektur starkt påverkat Nordtyskland och Ungern. Vid slutet av 1600-talet blev Bamberg Sydtysklands ”Ljusets stad” med framstående filosofer och författare som Hegel och Hoffmann. Bestäm dig för en språkresa i vaggan av en rik kultur i södra Tyskland och försäkra dig därmed om ett säkert plusvärde för din professionella karriär!
Hitta en skola på kartan

Hitta den perfekta skolan

Tack vare vår Course Finder kan du ange dina önskemål och hitta den skola som passar dig bäst.

Jämför skolorna med vår Course Finder
Är du intresserad av denna stad?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.