Milano

Milano, Italiens ekonomiska hjärta, har rykte att vara en industristad, alltför seriös för att helt vara italiensk. Du misstar dig! De som gillar oväntade upptäckter får sitt lystmäte här i denna innovativa metropol.
 

Se vårt urval av skolor för Italienska - Milano

 • Lägg till i favoriter

  En mycket trevlig skola för professionella mitt i Milano. På Corso Buenos Aires, en gata som ligger...

  Från 5811 SEK
  560 EUR för 1 vecka
Staden ligger mitt på Poslätten och är huvudstad i Lombardiet och en av de viktigaste städerna i den italienska ekonomin. Denna universitetsstad är ett industriellt, kommersiellt och ekonomiskt centrum, den italienska börsen ligger här såväl som kontor för olika multinationella företag. Staden är den mest befolkade och rikaste i Italien, men framför allt är den Italiens och Europas modehuvudstad. Milano är också rik på kultur med pinakotek som många stora städer i Europa avundas staden, världens mest berömda opera och en fantastisk mängd konstgallerier. På kvällarna sjuder staden av ett pulserande nattliv: ge dig tid att njuta av en aperitivo innan du ger dig ut på upptäcktsfärd på de olika Navigli för att hitta till trendiga barer och klubbar, där du kan roa dig ända in på småtimmarna.
Hitta en skola på kartan

Hitta den perfekta skolan

Tack vare vår Course Finder kan du ange dina önskemål och hitta den skola som passar dig bäst.

Jämför skolorna med vår Course Finder
Är du intresserad av denna stad?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.