Lyon

Universitetsstad, konst- och kulturstad, historisk och skapande stad, den franska gastronomins och den moderna dansens huvudstad. Upptäck dess skönhet och låt dig ryckas med av dess energi och livskonst.
 

Se vårt urval av skolor för Franska - Lyon

 • Lägg till i favoriter

  Kombinera det bästa i Lyon med en språkutbildning av högsta kvalitet. På Alpadia Lyon, är...

  Från 7343 SEK
  705 EUR för 1 vecka
Sedan staden grundades år 43 f. Kr. har gallernas gamla huvudstad dragit fördel av sitt enastående läge mellan norra Europa och Medelhavet, på området mellan Saône och Rhône och vid Alpernas fot. Idag tar det mindre än två timmar att ta sig från Lyon till Paris, Marseille eller Genève med TGV-tågen. Lyon är Frankrikes tredje stad efter folkmängd, men den första på många sätt. Ett kulturellt utbud av högsta kvalitet, ett kök i världsklass från det minsta värdshus till prestigefyllda Paul Bocuses restaurang och här finns 100 000 studenter som gör kvällarna och festerna i Lyon helt oförglömliga. Från Bellecour till Terreaux, från S:t Jean till S:t Paul, från Parc de la Tête d’Or till Croix Rousse … kajerna och de gamla kvarteren i pastellfärger, precis som i små byar, är lika inbjudande vare sig det gäller shopping, promenader eller upptäcktsfärder.
Hitta en skola på kartan

Hitta den perfekta skolan

Tack vare vår Course Finder kan du ange dina önskemål och hitta den skola som passar dig bäst.

Jämför skolorna med vår Course Finder
Är du intresserad av denna stad?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.