St. Julians

Malta erbjuder dig strålande sol och en rejäl dusch med kultur. Passa på att fördjupa dig i affärsmiljön via specialkurser och kombinera en avkopplande vistelse med språkliga framsteg för din karriär.
 

Se vårt urval av skolor för Engelska - St. Julian' s

 • Lägg till i favoriter

  Njut av det bästa Medelhavet har att erbjuda och gå på en skräddarsydd kurs i engelska Vår partnerskola...

  Från 2573 SEK
  248 EUR för 1 vecka
Den maltesiska kulturens otaliga skatter upptäcker man litet överallt och utan att man väntar sig det. Man går från förhistorien till barocken, från marmor och djupa grottor till utsmyckade katedraler. I hörnet av en gränd, längs en väg, insprängt i en klippa eller inne på ett värdshus … det är när du ger dig ut på promenad som du kommer att upptäcka de flesta templen, grottorna och de fint skulpterade stenarna – och framför allt tveka inte att ta en paus på någon av öns många restauranger och kaféer. Stanna upp vid ett bageri eller flanera på markanden och smaka på lokala färskvaror … ett annat och smakrikt sätt att upptäcka den lokala kulturen. Efter de intensiva lektionerna i engelska, reservera också litet av din tid för att njuta fullt ut av stränderna och de otaliga nöjen som erbjuds vid ett av världens vackraste hav.
Hitta en skola på kartan

Hitta den perfekta skolan

Tack vare vår Course Finder kan du ange dina önskemål och hitta den skola som passar dig bäst.

Jämför skolorna med vår Course Finder
Är du intresserad av denna stad?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.