Språk PLUS Musik & Dans, Engelska PLUS Dans I New York
Språk PLUS Musik & Dans

Engelska PLUS Dans I New York

Engelska PLUS Dans I New York

Redan att befinna sig i ”the Big Apple” på en språkresa är ett stort äventyr. Kan man dessutom som plus få möjligheten att delta i danskurser på ett av New Yorks mest berömda danscenter, dyker man ner i Broadways historia, som sett en ström av stjärnor och talanger under decennier.
ESL - Engelska PLUS Dans I New York
I samarbete med sin partnerskola EC New York och EC New York 30+, erbjuder ESL kurser i engelska, Engelska PLUS Dans, kombinerade med danslektioner som du kan följa på ett berömt institut, Broadway Dance Center. Rör dig, explodera och låt dig tränas av danslärare med en smittsam energi!
ESL - Engelska PLUS Dans I New York
Vår partnerskola EC, som ligger direkt på Times Square, ställer till ditt förfogande en bekväm infrastruktur och erbjuder en mycket stimulerande arbetsmiljö. Du följer en kurs i engelska med 20 lektioner à 45 minuter per vecka. Efter språkkursen byter du om till dina mest funky leggings och T-shirt för att delta i danslektionerna på Broadway Dance Center – bara en kort promenad från skolan!

Låt dig dras med i de urbana rytmerna, hip-hop eller jazzkoreografi, och träffa personer som är lika dans- och musiktokiga som du själv i denna fantastiska miljö! Broadway Dance Center är en välkänd institution i hela New Yorks dansvärld och dess lärare hör erkänt till de bästa.
ESL - Engelska PLUS Dans I New York
Centret är stort och har ett stort antal danslärare. Du hittar alltså utan tvekan en kurs på din nivå och i den kategori du väljer, på tider som passar dig. Danscentrets kosmopolitiska karaktär kommer att förtrolla dig på en gång. Träffa deltagare från hela världen och gör nya lokala bekantskaper från New York!
ESL - Engelska PLUS Dans I New York
På plats består ditt dagliga program av:

4 lektioner à 45 minuter, 08:45 – 12:00 eller 14:30 – 17:45
1 danslektion à 90 minuter, på morgonen, på sen eftermiddag eller på kvällen (tiden bestäms av vilken kurs du väljer på plats och på dina språklektonstider).

Kontakta oss för ytterligare upplysningar och för att anmäla dig till vårt program Engelska PLUS Dans i New York!