ESL Languages course barista preparation hero

Språk PLUS Barista

Kombinera dina engelskstudier med en baristakurs

Baristakurs

Etablera dig på en australisk arbetsplats med denna blixt-snabba, praktiska kurs som gör dig redo att gå in på den australiska arbetsmarknaden!

Genom en blandning av högkvalitativ baristautbildning, engelska branschspecifika lektioner, nationellt erkända professionella utbildningsmoduler och antingen simulerad eller praktisk erfarenhet på skolans faciliteter på plats, kommer kursen att ge dig alla färdigheter du behöver för att bli en barista i Australien och i resten av världen.

Vid examen kommer du att få ett engelskt certifikat för kundservice och två kompetensenheter från National Register on Vocational Education and Training (VET) i Australien. Båda dessa, i kombination med arbetserfarenheten du får under kursen, kommer att göra dig till en högt eftertraktad kandidat när du jobbar i Australien.

Sammantaget är detta perfekt för studenter som besöker Australien på ett studentvisum eller Working Holiday visum och som vill gå in så snabbt som möjligt på den australiska arbetsmarknaden med de färdigheter de behöver för att lyckas. 

ESL Languages barista preparation course
Specialerbjudanden
Hitta bästa erbjudandet för din språkkurs.
ESL promotions hero